Pro Wrestling Holland NEWS:

11.01.2023:

Main Event

Op 22 januari zetten Rico Bushido en Kenzo Richards de PWH Tag Team titels op het spel tegen Adriaan Lemstra en Lorenzo Lina! Het meedogenloze duo van The Ma1n Attraction zorgde ervoor dat 2022 het jaar werd waar Lorenzo een nek blessure opliep en Adriaan een hersenschudding.

Rico en Kenzo eindigde het jaar als PWH Tag Team kampioenen, maar op de laatste PWH Live show zagen we hoe Adriaan en Lorenzo de “Number 1 Contenders” werden! The Good Time gaan dan ook vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet en hebben ons laten weten goed voorbereid te zijn op de 'tactics' van de Ma1n Attraction.

Een knallende Main Event voor 22 januari! Twee Nederlandse Pro Wrestling veteranen tegen de twee reizende sterren van de nieuwe generatie Nederlandse Pro Wrestlers!

Koop nu je tickets!


11.01.2023:

Emil Sitoci presents: PWH Number 1 Contender Elimination Rumble

Zoals we allemaal weten heeft Emil Sitoci de PWH titel gestolen van de kampioen Jurn Simmons.
Volgens Emil is degene die het goud in zijn bezit heeft de rechtmatige kampioen en niet anders. De PWH baas heeft daarom besloten om op 22 januari een “elimination rumble match” te organiseren voor de nieuwe “Number 1 Contender” voor de PWH titel. Naar eigenzeggen “om ook het nieuwe talent een kans te geven” .

Dat dit plan alles behalve in de smaak valt bij rechtmatige kampioen Jurn Simmons is niets meer dan logisch. Emil heeft aangegeven dat Simmons wel deel gaat uitmaken van de wedstrijd maar wilde ons niet zeggen welke worstelaars er nog meer gaan strijden voor de number 1 contendership.

Zien we op 22 januari dat Sitoci wel degelijk PWH worstelaars nieuwe kansen geeft? Of is dit een grote set up om het PWH talent verder te vernederen?

Koop nu  je tickets!


07.01.2023: 

Tag Team Action!Mayeck en Noe Ahukah zagen we de laatste paar shows samen als tag team. Deze combinatie van het PWH Academy talent en de Belgische Rising Star is ook op 22 januari weer van de partij. Beide heren zijn de afgelopen twee jaar enorm gegroeid als worstelaars en reisde naar verschillende trainingsexcursies in het buitenland. Beide zijn vastberaden om op de aankomende PWH Live show hun stempel te drukken.

Sexy Scotty Valentine heeft het PWH bestuur laten weten voor deze show weer een nieuwe tag team partner te hebben gevonden. Na dat de PWH veteraan zich tegen zijn voormalig tag team partner Axl Star keerde, zagen we hem op de vorige shows in een team met Dr. George Meddleson en de Canadees Brad Alekxis. Voor 22 januari heeft Scott naar eigen zeggen zijn ideale tag team partner gevonden, Falco Redhood uit Frankrijk. Deze Franse ijdeltuit zal op 22 januari zijn PWH Live debuut maken.

Beide teams zullen 22 januari tegen over elkaar staan in Amersfoort! Koop nu je tickets!


06.01.2023:

Akindele vs Kuro!

Daniel Akindele heeft vorig jaar bewezen dat hij een gevestigde naam is op het Europese Wrestling circuit. De Belgische “Afro Shaolin”  wist onder andere samen met Tibo Hendrik een indruk achter te laten in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland onder de tag team naam Double Team. Akindele is een graag geziene worstelaar bij de PWH fans.

Kuro is het snelst groeiende talent uit Frankrijk van dit moment. Deze charismatische fransoos maakte in 2022 zijn PWH Live debuut samen met Thiago Montero maar wist toen niet te winnen. Kuro heeft het PWH bestuur meerdere keren gevraagd om een nieuwe kans om zich te kunnen bewijzen voor de Nederlandse fans.Op 22 januari treffen deze twee strijders elkaar in de PWH ring! Koop nu je tickets!


06.01.2023:

BREAKING: Nieuwe PWH Live host!

Op 22 januari zal de vaste stem van PWH, Amer “Dirty Dragan” Spahić, uiteraard weer aanwezig zijn om de fans te voorzien van live play-by-play commentaar tijdens de wedstrijden. Maar Dirty Dragan krijgt deze show versterking van niemand minder dan Richard “Skate” Simon!


Skate is een pionier in de Nederlandse hiphop scene en een veteraan als televisie presentator. Hij is bekend van onder andere “GameKings”, Twitch en als de Nederlandse stem van de WWE.

Richard ‘Skate’ Simon schuift op 22 januari aan bij Dragen en maakt daarmee zijn PWH Live debuut!


05.01.2023:

SIX-MAN Tag Team Action! 

Een PWH Live show zonder 6-Man Tag actie is geen PWH Live show! Je zou het bijna onze traditie kunnen noemen 😁


Op 22 januari nemen Tom Barong, Julia en de Scandinavische Luchadore Rayo Flores het op tegen het Duitse team van Feyyaz Aguila, Gaya Glass en Alex Duke

.

Gaat het irritantste koppel uit Europees worstelen er samen met Alex Duke vandoor met de winst? Of is het de fighting spirit van Tom Barong, Julia en Rayo Flores die de Duitsers doen verliezen? 
1 Ding is zeker, dit belooft een knaller te worden!
Koop nu je tickets!


04.01.2023:

PWH DREAM MATCH!

Vorig jaar zagen we het PWH debuut van de Franse sensatie Aigle Blanc. Samen met Rivality nam hij het op tegen Tengkwa en Double Team in misschien wel de spectaculairste 6-man tag wedstrijd in de PWH geschiedenis. Fans waren getuigen van high flying Lucha Libre actie waarbij de worstelaars letterlijk door de zaal heen vlogen. Op 22 januari keert Aigle Blanc terug in de PWH ring!


Zijn tegenstander is niemand minder dan Mr. PWH Tengkwa! De gemaskerde veteraan viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum en heeft zich voorgenomen te bewijzen dat hij nog steeds mee kan draaien met de nieuwe generatie.

Met deze twee Europese luchadores heeft de wedstrijd alle ingrediënten om een spektakel van jewelste te worden! Koop nu je tickets!


04.01.2023:

PWH TV Title Match!

Joel Vox wist 2022 af te sluiten als PWH TV kampioen. De hipster flipster wist ruim een jaar lang op discutabele wijze het kampioenschap in zijn bezit te houden en was naar eigenzeggen de absolute nummer 1 binnen PWH. Vox gaat dit jaar dan ook vol zelfvertrouwen tegemoet en heeft het PWH bestuur verteld alleen nog maar fly-ins als uitdagers voor zijn titel te accepteren.


Het bestuur is het daar niet helemaal mee eens en is van mening dat er nog genoeg contenders rond lopen in Nederland. Na ongeveer een half jaar afwezig te zijn geweest, keert Max Damon op 22 januari terug in de PWH ring. De Nederlandse wrestling veteraan is geen onbekende van Vox en is vastberaden om 2023 te starten met een pak slaag voor de hipster flipster!

Is de tijd van Joel Vox voorbij? Of begaat Max Damon hier een inschattingsfout? Kom het zien op 22 januari bij PWH Live! Koop nu je tickets!


03.01.2023:

Pro Wrestling Holland Women’s Title match in Amersfoort!

Op 22 januari 2023 zal de PWH Women’s Title op het spel staan in Fluor. Op de vorige show wist Baby Allison de titel te behouden door Julia te verslaan en zo 2022 te beëindigen als kampioen.  Op 22 januari zal Baby Allison haar titel verdedigen tegen Kiah Dream.


De uit Amerika debuterende Kiah Dream reist naar Nederland om zo haar naam te vestigen in de Europese Pro Wrestling scene.  De PWH Women’s title winnen zal daar absoluut bij helpen!

Wie van de 2 dames zal 22 januari weglopen met de PWH Women’s Title? Get your tickets NOW!