PWH LIVE: Hillegom 04/03/2018 Results

Emil als eigenaar drukt zijn stempel op de PWH show. Terwijl Martin Vosse het publiek welkom heet, blaast de muziek door de speakers van PWH Kampioen / TV Tile / eigenaar / Nederlands beste wrestler (volgens eigen bewering).

Hij wilt nog even de schorsing van Tengkwa, Jurn, Evers en Ymah Pain aankaarten. Aangezien ze toch aanwezig zijn ervaart hij dit als een grove belediging van zijn autoriteit. Om even goed te bewijzen dat zijn chosen few op een veel hoger niveau acteren dan de zogenaamde oude garde, mogen ze zichzelf bewijzen in een aantal matches. Ook de meegebrachte vriendjes van Tengkwa komen aan de beurt. Alexander James en Killer Kelly zijn niet voor Emil Sitoci, dan zijn ze tegen hem.

Johnny Evers verslaat Jimmy Lightning
Het is alweer even geleden dat we Jimmy in de PWH ring zagen. Laatste keer won hij met zijn partner de Tag team titles, maar ook deze zijn afgenomen door Sitoci. Jimmy was dus niet in al te beste stemming en wilt dit afreageren op Johnny Evers. Toch blijkt de dynamiek, kracht en enthousiasme van Evers een maatje te groot en rekent hij relatief snel af met Jimmy. Na de “Sweet Victory” (Thunderbuster) wint Evers.

Work Hard Play Hard verslaan Nate Devlin & Sexy Scotty Valentine
Tijd voor Tag team action! PWH talents “Sexy” Scotty Valentine en Nate Devlin tegen het vriendenteam Work hard Play Hard van Rami Romeo en Joel Vox.
Ondanks dat ze nog niet heel vaak samen als team hebben gestaan, opereren Joel en Rami als een goed geoliede machine. Met wat flitsende tag team moves weten ze uiteindelijk te winnen van Scott en Nate Devlin die een stuk minder op een lijn liggen.

El Chico vs Ymah Pain – No contest
Next een battle of Big men. Een match met El Chico is nooit saai, of eerder onverwachte chaos! Maar dit keer staat hij tegenover de man met goudkoortst: Ymah Pain! Ymah Pain heeft nog een rekening te vereffenen met El Chico. Meer dan een jaar geleden debuteerde de Dominicaanse reus met een aanval op Ymah en dat is mr. Pain zeker niet vergeten.
Terwijl meer dan 100 kilo spiermassa door de ring botst komt na een heen en weer wedstrijd Chong de boel verzieken om El Chico te helpen. Na een korte aanval van het duo Chong en Chico komt Evers zijn tag team partner Ymah Pain helpen en jaagt Chong en Chico de ring uit.

Michael Dante verslaat UFO Joe
Na de pauze pakken we de show weer op. Twee veteranen in het Nederlandse wrestling staan voor het eerst tegenover elkaar. Michael Dante tegen UFO Joe. Uiteindelijk wint de duidelijk ontevreden Michael Dante van de buitenaardse Joe in een gelijkopgaande wedstrijd. We zijn zeer benieuwd naar Dante’s volgende moves, aangezien hij vorige show wist te vertellen dat hij zijn eigen pad kiest. Wellicht op weg naar PWH Title gold?

Time for the main event!
Emil Sitoci, Chong & Tyler Colton verslaan Tengkwa, Alexander James & Killer Kelly
Emil zijn team, bestaande uit de eigenaar himself, Chong en de Canadese Hercules Tyler Colton staan vol zelfvertrouwen hun tegenstanders op te wachten. Alexander James, Tengkwa en zeker Killer Kelly gaven echter meer dan voldoende tegenstand. In een hectische match (logisch, met 6 superstars) stal Sitoci uiteindelijk de pin en wist de PWH eigenaar de avond winnend af te sluiten met zijn team.

Na de match werd er uiteraard goed nagenoten door Emil Sitoci, die en passant de Tag titels overhandigen aan de nieuwe champs El Chico en Young Money Chong.

Tengkwa had echter nog een laatste boodschap voor Emil. 13 mei Amersfoort neemt hij niemand minder mee dan Kenzo Richards om Emil uit te dagen voor zijn titel! Gaat Emil in op deze uitdaging om te laten zien dat hij echt de absolute eindbaas is in het Nederlandse wrestling, of heeft hij weer een truc achter de hand?

Menu