03.03.2024

Officiële uitslagen van PWH Live x HAL25 Alkmaar

Pre-Show Match
Feyyaz Aguilla & Better Together verslaan Team PWH Academy

PWH TV Title Match
Sexy Scotty Valentine verslaat Tom Barong Chong en behoud de PWH TV Titel

6 Man Tag
The Good Time & Quincy Elli verslaan The Safe Space

Singles Match
The KaFa verslaat Jonas Deckro

PWH Tag Team Title Match
Daniel Akindele & Noe Ahukah verslaan The Praetorians en zijn de nieuwe PWH Tag Team Champion

SIngles Match
Myles Hawkins verslaat Yuval Goldshmit

PWH Women's Title Match
TANK verslaat Julia & Dr. George Meddleson ( die inviel voor een gebleseerde Gaya Glass)

International 6 Man Tag
Jordan Oliver, Ricky Sosa & Tengkwa verslaan Griffin McCoy, Tatsuya Hanami & Emil Sitoci

PWH Heavyweight Title 4 Way
Jurn Simmons verslaat Shigehiro Irie, Axl Star en The Circus en is de nieuwe PWH Heavyweight Champion

Wat een avond was het gisteren bij PWH Live X HAL25 in Alkmaar! Jullie enthousiasme en passie maakten deze avond werkelijk onvergetelijk! Tot de volgende keer, blijf sterk, blijf luid en blijf gepassioneerd. Jullie zijn de echte kampioenen van de avond! ❤️🙏


04.02.2024

Officiële uitslagen van PWH Live x FLUOR Amersfoort

In een spannende 6-Man Tag Team Match overwonnen Julia, Tyler Stevens en DEITA het team van Dr. George Meddleson, Feyyaz Aguila en Gaya Glass.

Tijdens de PWH TV titelstrijd wist Sexy Scotty Valentine zijn tegenstander Ricky Sosa te verslaan en zo de PWH TV Titel te behouden.
In de strijd om de PWH Tag Team titels waren The Praetorians te sterk voor Terrible Tamas en Mylan, waardoor zij hun titels wisten te behouden.

The Safe Space lanceerde een uitdaging naar de PWH Academy, die werd aangenomen door Lorenzo Lina, Jonas Deckro (als vervanger van de zieke Adriaan Lemstra) en Tengkwa. Zij zegevierden over The Safe Space in een 6-Man Tag Team Match.

In een singles match won Axl Star van Jurn Simmons door diskwalificatie, nadat Jurn hem van achteren aanviel tijdens zijn entree en zijn knie blesseerde. Ondanks dat de studenten van PWH Academy Axl te hulp schoten, bleef Jurn de overhand houden.

TANK verdedigde met succes de PWH Women’s Titel tegen Reyca.

Akindele en Ahukah kwamen als overwinnaars uit de strijd in een 4-Way Tag Team Elimination Match tegen Rivality, BP Dojo, en Yuval & Chong, en zijn nu de eerste uitdagers voor de PWH Tag Team Titels.

In de Main Event, de Ultimate Circus Challenge, versloeg The Circus El Chico met de hulp van Jurn Simmons. Ondanks dat Chico bijna de overhand had over de vijf leden van The Circus, zorgde een verraderlijke aanval van Jurn Simmons ervoor dat Pippo Gigante de overwinning kon grijpen voor The Circus. Maverick Rennson, de excentrieke circusleider, ontving de PWH Titel en is nu de officiële nieuwe PWH kampioen.

We zijn dankbaar voor de aanwezigheid van meer dan 250 fans die zorgden voor een fantastische sfeer en enthousiaste support! Dit is waarvoor we het allemaal doen! We zien jullie graag snel weer! ❤️🙏🔥