PWH ACADEMY SHOW 2: 17/03/2019 RESULTS

PWH Academy Show 2: 17-03-2019

De tweede PWH Academy show is  een feit. Het publiek zag in OJC Solution het beste talent van Nederland in een show met een hele dikke match card. Wij kijken met trots terug!

Zafar Ameen def. John Francis

Nog voor de bel ging greep Zafar zijn kans. John Francis werd in de paal verrast met een aanval in zijn rug. Gelukkig wist “the Mustache” het tij te keren en een vurige strijd te ontketenen. Zafar bleef op zijn hoede, John vocht hard door. Uiteindelijk besliste Zafar de match door slinks talkpoeder in de ogen van John te gooien. Dit tot onvrede van UFO Joe die Zafar na de match persoonlijk uitdaagde voor een 1-on-1 match in Rotterdam!

Daniel “the Black Dragon” Sparks def. Remy Avery, Dr. George Meddleson and The Troublemaker

Deze was action-packed! Vier gewaagde tegenstanders waaronder de debuterende Troublemaker. De rumbling punches van Daniel Sparks wisselde zich af met de strikes van Remy Avery en ongevraagd rectaal advies van Dr. George. The Troublemaker wist imponerend de ring leeg te vegen, maar de winst ging naar de high flying shaolin legend aka. Daniel “the Black Dragon” Sparks.

Young Money Chong def. Jay List

Dat Jay List tijdens zijn entrance het publiek helemaal los liet gaan boeide Young Money Chong geen seconde. Hij is van de straat en daar gelden andere regels! Jay List kreeg het zwaar te verduren met een flying knee out of nowhere. Een harde punch en een spear van Jay List konden Chong niet stoppen. Sterker nog Chong snoerde hem de mond door hem met zijn bandana te choken. De PWH ring is Young Money Chong’s territory!

Work Hard, Play Hard def. Sexy Stars

De Fristi Club kwam live in actie tegen Axl Star en Scotty Valentine. De punches van de Sexy Stars wisten Joel Vox niet te vloeren. De strijd ging gelijk op tot Axl Star per ongeluk een harde kick in zijn gezicht uit onverwachte hoek kreeg van Scotty Valentine. Iets waar de PWH Tag Team Champions slim gebruik van maakte. Daar moet op gedronken worden! Fristi met een rietje!

“Suave” Rico Bushido def. Randy van der Wolf

In een 5-sterren match nam veteraan Rico Bushido het op tegen Randy van der Wolf. Na meer dan 10 jaar afwezigheid bij PWH was de Suave heer en meester in de ring. Randy en Rico gingen in een shoot-style match vol aan de bak. Een harde suplex van Rico ging over in een harde submission tot Randy uitgeput tapte.

De eerlijke woorden van Rico waren het bewijs van wederzijds respect. Deze match kende geen verliezers, alleen strijders met passie, doorzettingsvermogen en fantastisch talent!

Johnny Evers wins by DQ from Daniel van Kuijk (acc. by Carlos Roberto)

In de laatste stop van PWH voor Rotterdam was het Zero10 die de toon bepaalde. Johnny Evers zat vol in de match en had de winnende hand tot Carlos Roberto zich met de match bemoeide. De scheidsrechter besloot directe diskwalificatie maar het mocht niet meer baten. Daniel en Roberto haalde een stoel naar de ring en werden gestopt door Tengkwa en Michael Dante. De spanningen tussen Zero10 en Team PWH zijn verder opgelopen tot een strijd die in Rotterdam beslist zal worden.

Jurn Simmons def. George Khoukaz

De eerste title defense van Jurn was een heuse titanenstrijd. George Khoukaz bleek een zware tegenstander voor Jurn. Deze beesten gingen hart tegen hard. George liet zien tegenstanders van dit formaat de baas te kunnen zijn. Na een intensieve match vol strikes en punches was het Jurn die de beslissende piledriver wist uit te delen. Deze PWH Champion gaat helemaal nergens heen zonder zijn titel!

Menu