PWH Academy

PWH HEEFT DE GROOTSTE WORSTELSCHOOL VAN NEDERLAND!

Pro Wrestling Holland’s eigen leerschool, de PWH Academy, is DE toonaangevende worstelschool van Nederland!

De Academy bracht al vele succesvolle worstelaars voort die tegenwoordig furore maken in binnen- en buitenland. Worstelaars als Jurn Simmons, Dirty Dragan, “Barong” Chong, Joel Vox etc. volgden hun droom om pro-wrestler te worden en doorliepen de PWH Academy met verve! Daarnaast komen vele veteranen zoals Kenzo Richards en Rico Bushido regelmatig langs om hun skills scherp te houden.


Onder de begeleiding van een ervaren team van Pro Wrestlers trainen we wekelijks op de basis. Valbreken, positionering en hoe bespeel je het publiek.

Heb je altijd al de droom gehad om ook worstelaar te worden? Zie je het ook wel zitten om jouw opwachting in de PWH-ring te maken? Ben je minimaal 16 of ouder, in goede fysieke toestand en bezit je een ijzeren wilskracht en kilometers doorzettingsvermogen om er alles aan te doen om jouw droom te verwezenlijken?

Meld je dan met onderstaand formulier aan voor een try-out training en maak kans deel uit te maken van Pro Wrestling Holland!

Bij je PWH try-out zal gelet worden op potentie, uithoudingsvermogen, charisma en athletisch vermogen. Na afloop zullen de trainers evalueren of een persoon over voldoende capaciteiten beschikt om de trainingen bij PWH door te zetten.

    Menu