PWH Invites Jay Skillet en Norman Harras

Onze buren hebben een grote levendige pro wrestling scene en ook een grote groep talenten. PWH nodigt regelmatig een aantal verse nieuwe gezichten uit om in de ring te staan tegen Nederlandse talenten en dit gaat er vaak harder aan toe dan een wedstrijd Nederland – Duitsland.

Nieuw in de PWH ring is Jay Skillet. Deze dynamische Duitse wrestler is geen beginner meer. Zo heeft hij al meerdere tag team championships in Duitsland op zijn naam gezet. Ook zijn waslijst aan tegenstanders is indrukwekkend te noemen. O.a. Emil Sitoci, Jurn Simmons en WALTER staan daarop. We zijn daarom ook heel blij dat we Jay Skillet op onze show mogen verwelkomen.

Norman Harras is geen vreemde in de onze ring. In het begin van dit jaar maakte hij zijn debuut in onze ring. Sindsdien heeft hij een goeie indruk achtergelaten en niet geheel onbelangrijk, PWH legende Tengkwa weten te verslaan. Norman is een van Duitslands grootste talenten en is inmiddels ook in de V.S. geweest om daar te laten zien dat deze lofzang niet voor niets is.

Welke tegenstanders we hebben voor onze oosterburen hebben opgetrommeld houden we nog even geheim, maar verwacht snel meer nieuws!

Menu