PWH LIVE: Amersfoort 29-10-2017 results

PWH LIVE: Amersfoort

Voor het eerst was @Amersfoort het strijdtoneel en dat hebben ze geweten. Van begin tot einde actie spanning spektakel en een onverwachte twist als slotstuk.

UFO Joe verslaat Gabriel Angelfyre
Beide mannen tapte diep uit een hoger vaatje om te winnen in deze gelijk opgaande strijd. Toch wist Joe uiteindelijk de 3 tellen te scoren en met de winst terug te keren naar outer space.

Jaxon Stone verslaat Young Money Chong
Jaxon was duidelijk not amused dat de kans om zijn eerste titel in PWH te winnen niet doorging. Amersfoort moest het ontgelden totdat de muziek van Young Money Chong door de speakers klonk. Chong daagde Jaxon uit voor een 1 op 1 strijd. Jaxon Stone wist de match te winnen.

Tag Team Gauntlet match.
Ymah & Evers verslaan Joel Vox & Rami Romeo, Plastic Surgery, Soldiers of Fortune om de nieuwe nr.1 Contenders te worden voor het PWH tag team championship.

Nate Devlin verslaat Kid Lux
Hoewel Lux grote delen van de match de overhand had, wist Nate Devlin de veteraan Lux uit te schakelen met zijn Spin-Out High Kick.

Michael Dante verslaat El Chico via DQ
Het debuut van El Chico bij PWH beloofde een spektakel te worden en dat werd het. El Chico maakte zonder schaamte het PWH roster belachelijk en dat viel niet helemaal lekker bij Michael Dante. Na een hard hitting match werd El Chico gedisqualificeerd wegens het gebruik van een stoel. Hij was hierna nog niet klaar, en wilde Dante met een ladder bestormen, maar werd tegengehouden door de PWH crew (daar waren wel minsten 8 man voor nodig). Dante was ontevreden met deze toegewezen winst en heeft El Chico uitgedaagd voor een rematch.

Emil Sitoci verslaat Dragan, Tengkwa, Alexander James om de nieuwe PWH Kampioen te worden.
Na een korte alliantie tussen Dragan en James pakte Sitoci en Tengkwa toch de overhand. Maar zoals dat gaat in pro wrestling zijn dit soort overeenkomsten sneller gebroken dan dat de inkt droog is. Na een spektakelstuk, met vliegende wrestlers door de grote zaal van Fluor, wist Emil SItoci Tengkwa te pinnen om de nieuwe kampioen te worden.

En toen werd iedereen inclusief wrestlers crew en backstage staff verrast door het grote nieuws. Vorige week wist de mysterieuze eigenaar van PWH te vertellen dat hij zich bekend zou maken en dat deed hij met een knal. EMIL SITOCI IS DE NIEUWE BAAS VAN PWH!! Om extra zout in de wonden van de traditionele PWH ziel te wrijven kreeg Tengkwa nog een ouderwetse post match beat down van Emil Sitoci en Dragan. Ja de oud kampioen en voormalig baas van Alpha International werkt vanaf nu voor Emil Sitoci.

Ymah en Evers kwamen hun vriend Tengkwa helpen. Terwijl Emil zijn gal spuwde buiten de ring en zich naast PWH kampioen ook tot PWH TV title kampioen te kronen, sloten Young Money Chong en El Chico zich bij hem aan, om deze nieuwe balance of power extra kracht mee te geven.

Wat zullen hier de gevolgen van zijn? Kom 17 december naar OJC Solution om meer te weten te komen.

Bekijk hier de foto’s!

PWH live Amersfoort ****Feel free to share on social media. Please do not crop out border or edit the pictures. Please…

Posted by Sidekick Photography on Thursday, November 2, 2017

Menu