PWH LIVE: ROTTERDAM 07/04/2019 RESULTS

PWH Live: Rotterdam 07-04-2019

Met een heerlijk zonnetje opende WORM: Ubik voor het eerst de deuren voor PWH. In een bomvolle zaal maakte Rotterdam kennis met Pro Wrestling Holland! We kijken terug op een show vol winnaars, verliezers, champions en verraad?!

Work Hard Play Hard vs. The Circus

Wat een openingsmatch! Maverick Rennson presenteerde zijn beer, wolf en angstaanjagende clown voor een acrobatische match. Work Hard Play Hard was echter niet onder de indruk van het aantal wilde dieren om zich heen. Ook al waren ze outnumbered, iedereen werd neergehaald met een suicide dive buiten de ring. In het circus heeft ieder zijn eigen act, in de PWH Tag Team divise gaat het om teamwork. Daarom zijn Joel Vox en Rami Romeo de PWH Tag TEAM Champions!!

John Francis vs. Georges Khoukaz

Georges Khoukaz had iets recht te zetten en daar was John Francis de dupe van. Met harde punches over en weer ging het er hard aan toe. Georges had fysiek de overhand, John was technisch sterker. Helaas kregen zij niet de kans om deze strijd te beslissen. Zafar Ameen verraste John Francis in de paal waardoor de match eindigde in een no contest.

Zafar Ameen vs. UFO Joe

Nog voordat Zafar zijn achterbakse beatdown van John Francis af kon maken schoot UFO Joe te hulp. De gemoederen waren hoog opgelopen en UFO Joe was blij dat zijn match direct kon beginnen. Deze wrestlers waren hyped up om met elkaar op de vuist te gaan. Toen Zafar door een snoeiharde clothesline volledig om zijn eigen as draaide wist UFO Joe zijn momentum te behouden. Hij won deze match, mean, clean en vanuit de spacemachine. There is life out there!

Young Money Chong vs. Dr. George Meddleson

Nog voor de bel ging had Chong het publiek overduidelijk voor zich gewonnen. Dr. George liet zich niet intimideren en was klaar voor diepgaand onderzoek. Iets waar Chong niet van gediend was. Dat Dr. George na een aantal slimme pogingen zijn rectale onderzoek in wist te zetten bleek geen slimme keuze. Chong maakte met gigantische slam een einde aan de praktijken van Dr. George. Terug naar de eerste hulp jij!

Kenzo Richards vs. Ymah Pain

Wat een strijd! Deze match was overduidelijk niet voor degene met een zwak hart. Ymah en Kenzo lieten niets van elkaar heel in een no disqualification slachtpartij! Deze match was chaos in de ring en daarbuiten. Ymah kreeg het zwaar te verduren door de monsterchops van Kenzo. Op zijn beurt beukte Ymah er met een stoel op los bij Kenzo. Het publiek keek naar een zenuwslopende ontknoping met Kenzo Richards als winnaar. Slecht nieuws voor Ymah die zijn woede richtte op de scheidsrechter. Wat zal de toekomst brengen voor dit monster en de Dutch Fighting Machine?!

Roberto Carlos vs. Dirty Dragan

Tijd voor de main event? In Rotterdam is Roberto Carlos degene die spreekt namens Zero10. Toen hij PWH Announcer Martin respectloos aan de kant zette haalde hij zich de woede van Dragan op de hals. Dirty Dragan stond te popelen om Roberto Carlos een les te leren in een 1-on-1 match. Nog voordat deze strijd koud onderweg was verstoorde Zero10 alles en iedereen. Waarom wachten op de main event? Zero10 is er nu!

Team PWH vs. Zero10

In de totale chaos van de match daarvoor had de PWH crew zijn handen vol om orde te scheppen. Zero10 was niet van plan om ook maar een beetje rustig aan te doen. Tot Team PWH zich mengde in de strijd! Deze main event ging alles behalve volgens het boekje. Zero10 spande samen om een tag van Johnny Evers te voorkomen. Toen Tengkwa en Rico Bushido zich eindelijk in de strijd wisten te mengen leidde dit tot een 6 man suplex(!). Was Team PWH aan de winnende hand? Niet als het aan het nieuwste lid van Zero10 ligt. Lloyd Pengel, de PWH veteraan, sloeg eigenhandig Tengkwa neer. Zo luidde de boodschap van de avond dat dit het tijdperk is van Zero10! Met Santos, Daniel van Kuijk, Max Damon, Roberto Carlos en LLOYD PENGEL!!! Wie binnen PWH kan hen nog stoppen …

Menu