PWH LIVE: Summerheat 18-06-2017 results

PWH Live: SUMMERHEAT RESULTS!

Niet alleen door de temperaturen buiten was PWH Live: Summerheat een heet event. Veel actie, twists and turns zorgde voor een geweldige avond entertainment.

Gabriel Angelfyre had duidelijk iets recht te zetten tegen The Dream Nate Devlin. De messias was vurig en venijnig in zijn match en wist Nate te verslaan met een armbar submission.

Joel Vox van Wanrooij en zijn protegé “ProtoJay” wilden na de openingsmatch een mooie workout aan het publiek geven, maar werden ruw onderbroken door Plastic Surgery (Scott Valentine & George Meddleson). Dit leidde tot een tag team match die gewonnen werd door Team Vox! ProtoJay pakte de pin voordat Vox een geweldige aerial assault uit zijn arsenaal kon toveren. Dit viel niet heel lekker bij de crew van Alpha International en dus stormden de “Soldiers of Fortune” de ring in om Team Vox een brute beatdown te geven. Sneller dan de bliksem was daar Jimmy Lightning voor de safe! Jeff McCready, de andere helft van Hard Rock Inc. was nog herstellende van de Soldiers’ vorige aanval. Maar Joel Vox, de fitste man van de wereld, wilde graag invallen als partner voor Jimmy Lightning. Na een hardhitting match wisten de Soldiers, één van de meest gevreesde tag teams uit Europa, Jimmy Lightning te pinnen. Het bestuur berichtte na deze winst dat de Soldiers of Fortune tevens de nieuwe Nr.1 Contenders zijn voor de Tag Titles van Hard Rock Inc.

Martin Vosse wilde net een korte pauze in de show inlassen toen de muziek van Kid Lux door de speakers klonk. De Einzelgänger is druk bezig met zijn “Go F#ck Yourself Championship Tour” en pronkte met zijn pas “gewonnen” gordel. Na zijn open challenge kwam Rami Romeo naar buiten en de match was on! Kid Lux wist Rami te verslaan na zijn finisher.

Na de pauze was het tijd voor de Grudge Match tussen Johnny Evers en Young Money Chong. Chong verraste Johnny Evers Official Fanpage voor de bel met een sneak attack. Na een een gewelddadige match gingen de twee strijders door buiten de ring. Dit ging er zo hard aan toe dat ze de count vergaten van de scheids, waardoor de match in een dubbele count-out eindigde. Maar zelfs de count out kon ze niet stoppen, de hele PWH ringcrew moest er aan te pas komen om ze uit elkaar te halen. Dit zou de laatste match zijn tussen deze twee, maar het voelt niet als het laatste hoofdstuk!

Onze angsten werden werkelijkheid toen Jurn Simmons en Michael Dante de ring letterlijk lieten verschuiven tijdens hun krachtmeting. Deze twee heavyweights gaven elkaar geen moment ruimte met een ware titanenstrijd! Uiteindelijk wist Jurn Simmons een spear te counteren in een Piledriver en wist hierdoor Dante te pinnen voor de overwinning. Na de match volgende een mooi staaltje sportsmanship en schudde de mannen uit respect elkaars hand.

In de main event zagen wij hoe fan favorite Tengkwa zó dichtbij de overwinning en de PWH-titel was. Maar Dirty Dragan’s sluwheid blijkt geen grenzen te hebben. Gabriel Angelfyre (!) sloeg Tengkwa van de top rope met een stoel. Samen met een Pedigree op dezelfde stoel was dit genoeg om zelfs de superheld van het PWH publiek voor de drie tellen neer te houden!

Bedankt voor het komen naar PWH Live: Summerheat! De volgende PWH Live show wordt snel aangekondigd!!

Menu