PWH LIVE: YEARS ENDING 17-12-2017 Results

Chaos! Zo kan je het einde van 2017 omschrijven!
 
In een impromptu “Presteer of Rot op” Battle Royal aangekondigd door Emil SItoci, kregen een aantal PWH trainees en nieuwkomers de kans om zich te laten zien.
 
Jay List vs. Johnny Truant vs. Mark Benjamin vs. Danny Sparks vs Rami Romeo eindigde in een no contest.
Het begin was een rondo, maar ipv een voetbal werd Jay List doorgeven in de ring. Na een paar rondjes was de chaos compleet en vlogen de jonge honden elkaar in de haren om zo hun plek veilig te stellen in PWH.
 
Na o.a. een mooie moonsault van Mark Benjamin werd de ref afgeleid door Dragan en Chong. De henchmen van Emil Sitoci deden dit niet zonder reden. Achter de rug van de scheid wist El Chico iedereen zonder al te veel moeite over de toprope te smijten.
 
Verward besluit de scheids de match uit te roepen tot een no contest.
 
Nate Devlin verslaat UFO Joe.
Beide mannen hebben qua resultaten de weg naar boven gevonden en wilde die lijn wel doorzetten. Na een aantal mooie poses van Nate wist Joe de overhand te pakken. Toch ging Nate er met de winst vandoor. Hij verraste Joe met een ontmoeting met de turnbuckle om hem vervolgens weg te zetten met zijn nieuwe finisher “the Dreamcatcher”.
 
We zijn benieuwd of de nieuwe attitude van Nate hem in de toekomst het succes gaat brengen waar hij zelf recht op zegt te hebben.
 
Michael Dante verslaat Joel Vox.
Ooit wel eens een stoomtrein proberen te stoppen met een zweetbandje? Nee, wij ook niet. Dante walste over Vox heen met flink geweld en de Spear was de kers op de taart.
 
Na de match uitte hij wel zijn respect voor de hardwerkende Joel Vox (VOX Workout®), maar had minder goede woorden over voor de andere hardcore PWH wrestlers. Na Amersfoort voelde hij zich aan zijn lot overgelaten toen Chico hem wist neer te slaan met een stoel. Voortaan kiest hij zijn eigen pad in PWH en zal Tengkwa niet bijstaan in zijn strijd tegen de nieuwe eigenaar Emil Sitoci.
 
Pauze!
Insert jazzy pauzemuziekje..
 
Jurn Simmons verslaat Scotty Valentine.
Wat een spektakel! Althans, sowieso beide opkomsten. Scott was teveel bezig met zijn telefoon en kwam pas bij de opkomst van Jurn achter dat hij tegenover de Massive one stond. Na een belletje naar zijn moeder en het nodige creatieve vluchtwerk was de match snel over na een verwoestende Gungnir (Flying big boot) en de Piledriver van Jurn Simmons.
 
Mooi nieuws! PWH wilde met grote trots de nieuwe aanwist op het Roster aankondigen. Katrin werd aangekondigd aan het publiek. Helaas was daar Young Money Chong om haar op zijn straats te verwelkomen. Een kleine welkomstsmooch was wel op zijn plaats dacht hij, maar ze plaatste een goede smack met open hand op zijn wang.
 
Not amused wilde Chong zijn revanche. Gelukkig wist local superhero Tengkwa redding te brengen. Enter El Chico en Dragan. Met zijn 3en pakte ze onze gemaskerde held goed aan. Dit had lelijk kunnen aflopen, tot de nr.1 Contenders voor de tag titles Ymah en Evers redding brachten.
 
Dit werd de main event!
Ymah, Evers en Tengkwa vs. El Chico, Chong en Dragan.
Chaos. Eigenlijk kunnen we dit wel gebruiken om deze match te omschrijven. Na de valse tactieken van Sitoci’s handlangers waarin ze het grootste deel van de match Tengkwa hebben geïsoleerd brak de chaos goed uit nadat hij een dubbele tag maakte. Via het gebruik van wat stoelen kregen Sitoci’s mannen de overhand en voordat El Chico zijn nieuwste aanwinst op het voorhoofd van Tengkwa kon gebruiken (een honkbalknuppel met prikkeldraad) maakte Jurn Simmons de redding en vluchte Chico, Chong en Dragan de ring uit.
 
Via een videoboodschap melde Emil Sitoci zijn ongenoegen over deze actie en schorste Jurn Simmons, Tengkwa, Johnny Evers en Ymah van toekomstige PWH Shows.
 
Hoe gaat dit eruit zien voor PWH in 2018? We hebben even geen concreet antwoord.
Menu