Resultaten PWH LIVE: Hillegom

Gisteren op 15 januari 2017 kwam Pro Wrestling Holland terug naar Hillegom voor de eerste PWH-show van 2017. Hieronder de resultaten van de show:

Het begin van de eerste PWH-show van 2017 bracht ons PWH-kampioen Young Money Chong, die na “loze beloftes” van het bestuur een deal met Dragan heeft gesloten. De sluwe CEO wou de PWH-titel kopen, maar het bestuur heeft na het overmaken van het geld de deal omgedraaid. 
Het bestuur kreeg het geld en zette Dragan daarom in de titelwedstrijd, die een Three Way werd tussen Johnny Evers, Young Money Chong en Dragan.

* Mot van Kunder (c) versloeg Kid Lux om de PWH TV-Titel te behouden door de pin na Lux’s Lightning Spiral te counteren in een eigen pin. De”Lone Wolf” beloofde dat dit nog niet het einde was.

* “König der Catcher” Jurn Simmons versloeg Nate Devlin na een reeks power moves en zijn piledriver. Nate wist Jurn wel een aantal keer goed te verrassen met snelle near-falls.

* “Modern Messiah” Gabriel Angelfyre versloeg Tengkwa, Dr. George Meddleson, Mr. Scott, Andrei Ivanov, Joel Vox, Michael Dante, Christian Ace, Rami Romeo en Vinny Lash om de Nr. 1 Contender te worden voor de PWH-titel.

* Hard Rock Inc. (Jimmy Lightning & Jeff Mccready) versloegen de Gouwe Gozers (Wesley Croton & Richie Julio) in de finale van het tag teamtoernooi. Beide teams maakten gretig gebruik van de chaos nadat de scheidsrechter neerging. Uiteindelijk sloeg Jimmy Lightning Wesley neer met de gordel voor de drie tellen. De leden van Hard Rock Inc. zijn nu de nieuwe PWH Tag Team-kampioenen.

* Ymah versloeg Nick Mustayne na wat een waardige krachtmeting zou worden totdat Nick een beslissende Black Hole Slam moest incasseren.

* Dragan won van Johnny Evers en Young Money Chong (c), nadat Dragan de overwinning stal dankzij Alpha International en naar dat Chong Johnny neersloeg met een ketting.

De PWH-titel, de belangrijkste singlestitel binnen PWH, is nu in handen van de leider van deze gevaarlijke groep.

Wat betekent dit voor Pro Wrestling Holland? Wat heeft Alpha International nog meer in petto?

Pro Wrestling Holland wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en hun enthousiasme. Volg ons op social media (Facebook/Twitter/Instagram) om op de hoogte blijven van onze evenementen, onze worstelaars en nog veel meer.

Menu