PWH LIVE keert in 2023 terug met de over the top in ring actie die je van hen gewend bent! Laat je entertainen met deze twee uur durende show!

Koop Tickets

 

Welkom bij Pro Wrestling Holland - de thuisbasis van de meest spectaculaire, adrenaline-pompende live shows in Nederland! Als je op zoek bent naar een avond vol actie, spanning en entertainment, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze PWH Live shows zijn de ultieme ervaring voor fans van professioneel worstelen. Met enkele van de beste talenten uit de Nederlandse en internationale wrestling scene, beloven onze shows je een avond vol geweldige wedstrijden, intense rivaliteiten en onvergetelijke momenten.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor het eerst kennismaakt met professioneel worstelen, onze live shows hebben voor ieder wat wils. Van high-flying luchadores tot brute krachtpatsers, onze worstelaars zijn stuk voor stuk absolute atleten die je versteld zullen doen staan.

Ervaar het beste dat "Pro Wrestling" te bieden heeft bij PWH Live - we garanderen je een avond vol actie, spektakel en onvergetelijke momenten. Koop nu je tickets en maak je klaar om getuige te zijn van de beste Pro Wrestling Live show in Nederland!
NEWS:

22.05.2023

Match results PWH Live 21.05.2023


Wildcard Elimination Rumble
Axl Star wint de Wildcard Rumble en gaat door naar het Main Event

Singles Mat
ch
Tom Barong Chong verslaat "The Ace Of Space" LSG

PWH Women's Title Match
Gaya Glass verslaat Julia, Devlyn Macabre en Baby Allison. Gaya Glass is de nieuwe PWH Women's Champion

6 Man Tag Team Match
Sexy Scotty Valentine, Tristan Archer en Aigle Blanc verslaan de Vlaamse Catch Coalitie (Jonas Deckro, Noe Ahukah en Daniel Akindele)

DOVE Pro Wrestling World Heavyweight Title Match
Kouhei Kinoshita verslaat Joel Vox

PWH Tag Team Title Match

The Good Time verslaan Zafar Ameen en Maverick

Singles Match
Shigehiro Irie verslaat Kenzo Richards

PWH Heavyweight Title Match
El Chico verslaat Axl Star, Michael Dante en Jurn Simmons

PWH wil graag alle fans bedanken die gisteravond aanwezig waren voor de te gekke sfeer! Jullie zijn geweldig! Bedankt voor jullie support en enthousiasme! 🙌


 Meer nieuws:


Next show:

17.06.2023 PWH Live PIER15 Breda TICKETS


25.06.2023 PWH Academy presents: PWH vs CZW TICKETS


PWH TV 2023 AFLEVERING 12:

Bekijk hier de nieuwste aflevering van PWH TV


Volg ons op social media