PWH LIVE keert in 2023 terug met de over the top in ring actie die je van hen gewend bent! Laat je entertainen met deze twee uur durende show!

BESTEL TICKETS

 

Pro Wrestling Holland behoort tot het spectaculairste live entertainment van Nederland. Sinds 2006 is PWH actief met het organiseren van Pro Wrestling shows die door de jaren heen meerdere malen de landelijke media behaalden. De live shows van gemiddeld twee en een half uur zijn het best te omschrijven als theatrale atletiek. Met een doorlopend verhaal van rivaliteit onder de PWH sterren en een dosis actie, spektakel en humor zijn de shows vermakelijk voor jong en oud. De vaste PWH fans zijn dan ook luidkeels aanwezig op de shows, laten zich horen voor hun favoriete worstelaars en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

NEWS:

PWH LIVE FLUOR 22.01.2023 Results

 

PWH TV Title Match
Max Damon verslaat Joel Vox en is de nieuwe PWH TV Kampioen

“Sexy” Scotty Valentine en Falco verslaan Mayeck en Noe Ahukah

Kuro verslaat Daniel Akindele

Julia, Tom Barong en Rayo Flores verslaan Alex Duke, Gaya Glass en Feyyaz

PWH Women’s Title Match
Baby Allison verslaat Kiah Dream

Tengkwa verslaat Aigle Blanc

Jurn Simmons wint de Emil Sitoci Eliminaton Rumble

PWH Tag Team Title Match
The Goodtime verslaat The Ma1n Attraction en zijn de nieuwe PWH Tag Team kampioenen

Na de match wist Tengkwa de PWH Title af te pakken van Emil Sitoci om terug te geven aan de echte kampioen Jurn Simmons.


Meer nieuws:
PWH TV EPISODE 11 2022:

De nieuwste aflevering van PWH TV staat op ons Youtube kanaal! Met deze keer een volledige samenvatting van PWH LIVE 20.11.2022Foto's van PWH LIVE 20.11.2022:

Volg ons op social media