19.03.23

BREAKING NEWS: PWH-kampioen Jurn Simmons zal zijn titel verdedigen tegen AJ Cazana!


Geweldig nieuws voor alle PWH-fans! Onze kampioen Jurn Simmons is "fit to wrestle" verklaard na een herstelperiode van meer dan een maand. Hij staat te popelen om de ring weer in te gaan, vooral omdat hij een uitdaging heeft van de Amerikaanse NWA worstelaar.

Hoewel de coaches van PWH hebben aangegeven dat Jurn voorzichtig moet zijn en goed moet nadenken voordat hij op 26 maart weer gaat worstelen, is Jurn vastbesloten om zijn comeback te maken, koste wat het kost.

Emil Sitoci heeft aangegeven dat de PWH-frontlinie niet te vroeg moet juichen, omdat hij op 26 maart zal onthullen welke voorwaarden er gelden voor de titelwedstrijd.

Mis deze epische live show niet en koop nu je kaartje

18.03.23

BREAKING NEWS: 6 MAN TAG TEAM ACTION!


Op 26 maart zal er een 6 Man Tag Team match plaatsvinden bij PWH Live, waarbij Zafar Ameen en twee Hongaarse Passion Pro worstelaars het zullen opnemen tegen drie PWH worstelaars.

Tom Barong en Lorenzo Lina hebben bevestigd dat zij de uitdaging van de Hongaren zullen aannemen, en zullen worden bijgestaan door niemand minder dan Yuval Goldshmit, een ervaren worstelaar uit Israel die al meerdere keren in de PWH ring te zien was.

Samen zullen zij de strijd aangaan tegen Team Passion Pro voor een spectaculaire wedstrijd op 26 maart. Koop nu je tickets!


17.03.23

BREAKING NEWS: De Ma1n Attraction aanwezig op 26 maart


Er gaan momenteel verschillende geruchten rond over de plannen van de Ma1n Attraction, nadat Emil Sitoci recent aankondigingen heeft gedaan gericht aan Adriaan, Julia, Tengkwa en Jurn. Ondanks dat het PWH team onlangs een welverdiende overwinning behaalde en de Ma1n Attraction op 22 januari zonder titels naar huis stuurde, lijken ze nu toch weer van plan te zijn om toe te slaan.

Met het PWH-team dat momenteel te maken heeft met blessures, komen worstelaars uit alle hoeken om hulp aan te bieden en samen de tirannie van de Ma1n Attraction te bestrijden. De Vlaamse Catch Coalitie (VCC), die al enige tijd actief is op Nederlandse shows, begrijpt nu maar al te goed dat PWH te maken heeft met een ernstig probleem, vooral nu hun oprichter Tibo Hendrik zelf ook geblesseerd is.

Ondanks zijn blessure heeft Tibo Tengkwa laten weten dat hij aanwezig zal zijn met de jongens van de VCC om hun Nederlandsche coach te helpen en, indien nodig, hun stempel te drukken op de drie Nederlandse veteranen van de Ma1n Attraction.Emil Sitoci heeft ons laten weten dat hij hard moest lachen om de uitspraken van de Tibo Hendrik. De Ma1n Attraction zal geen enkele uitdaging uit de weg gaan en zijn er graag op uit om de Belgen van de VCC op 26 maart te vernederen in de FLUOR. “Op 26 maart zal voor goed duidelijk worden wie de dienst uitmaken in PWH!” - aldus Emil Sitoci.

15.03.23

BREAKING NEWS: EMIL SITOCI KONDIGT WIJZIGINGEN AAN NA SCHORSING KAMPIOEN EN UITDAGERS


Op zaterdag werd tijdens de vijfde aflevering van PWH TV aangekondigd dat huidig tag team kampioen Adriaan Lemstra en uitdager Julia beiden geschorst en gediskwalificeerd zijn door Emil Sitoci, de (naar eigen zeggen) baas van Pro Wrestling Holland. Volgens Sitoci heeft Adriaan tijdens de laatste show de scheidsrechter opzettelijk aangevallen en bemoeide Julia zich ongepast met de wedstrijd.

Deze beslissing heeft tot grote verontwaardiging geleid bij de PWH coaches, die zich afvragen waar Sitoci de bevoegdheid vandaan haalt om dergelijke maatregelen te nemen. Desondanks hebben zij besloten de aangekondigde wedstrijden door te laten gaan met nieuwe deelnemers.

De PWH Women's Title wedstrijd zal nu een 3-way match zijn tussen huidig kampioen Baby Allison, Gaya Glass en Jungle Jill. Dit zal een kans zijn voor de drie worstelaars om te strijden om de titel, zonder dat Julia hierbij betrokken is.

Julia zal op haar beurt de Amerikaanse Ava Everett treffen, die terugkeert naar PWH op 26 maart. Ava heeft een eerdere nederlaag tegen Julia en Jungle Jill uit 2022 goed te maken en heeft aangekondigd klaar te zijn om de Nederlandse heldin te verslaan. Ava gooit momenteel hoge ogen op de Amerikaanse independent scene, worstelde voor AEW en is een vast gezicht bij Europa’s grootste organisatie wXw in Duitsland.

Pro Wrestling Holland betreurt de beslissing van Emil Sitoci om Adriaan te schorsen van de show en Julia uit de title match te halen, maar ziet uit naar de nieuwe wedstrijden die op 26 maart zullen plaatsvinden. Koop nu je tickets voor PWH Live op 26 maart in Poppodium FLUOR Amersfoort!


BREAKING NEWS: "SEXY" SCOTTY VALENTINE STRIKES AGAIN


Op 26 maart zal FLUOR op zijn grondvesten schudden, want "Sexy" Scotty Valentine heeft aangekondigd dat hij zijn volgende tag team partner heeft gevonden - de Mexicaanse Luchador “Black Abyss Segundo”!

Met een nieuwe strategie om bij elke show van tag team partner te wisselen, heeft Scotty al meerdere overwinningen behaald. En nu voegt hij een extra dimensie toe aan zijn aanpak door zich te verbinden met de gemaskerde Mexicaan. Black Abyss Segundo heeft zijn sporen verdiend bij de Mexicaanse AAA, IWRG en in verschillende Amerikaanse worstelpromoties, hij werd getraind door legendes als Silver King, Hysteria en Fuerza Guerra.

Het debuut van Black Abyss Segundo in Europa zal op 26 maart plaatsvinden bij PWH Live, waar hij en Scotty Valentine het opnemen tegen de stijgende sterren Mayeck van de PWH Academy en Axl Star. Axl Star is niet alleen Scotty's voormalige tag team partner, maar ook zijn aartsrivaal. Hun geschiedenis van gewelddadige confrontaties in de ring belooft een intense wedstrijd die fans niet willen missen.

De wedstrijd belooft een spectaculaire mix van stijlen te worden, waarbij Scotty en Black Abyss Segundo hun vaardigheden zullen combineren om Mayeck en Axl te neutraliseren. Lukt het ze de overwinning te behalen en hun dominantie in de tag team-divisie bevestigen? Mis het niet - koop nu je tickets voor PWH Live op 26 maart en maak deel uit van deze epische wrestling show!


14.03.23

BREAKING NEWS: PWH TV Title Match

De nieuwe PWH TV kampioen Max Damon zal zijn titel op 26 maart verdedigen tegen niemand minder dan Aaron Rammy.

Aaron is geen onbekende in het Europese wrestling circuit. Hij is kampioen in België, Frankrijk en Griekenland bij verschillende organisaties. Aaron heeft het nu gemunt op de PWH TV titel die in het bezit is van Max Damon.

Aaron Rammy is vastberaden om met zijn PWH debuut een indruk achter te laten bij de fans en de PWH TV title mee te nemen naar België om toe te voegen aan zijn internationale verzameling 'title belts'.

9.03.23

BREAKING NEWS: PWH Women's Title match aankondiging

Het is tijd om de PWH Women's Title match op 26 maart aan te kondigen!

De huidige kampioen, "The Witch Bitch" Baby Allison uit Duitsland, zal haar titel verdedigen tegen drie andere vrouwelijke worstelaars. Allereerst hebben we Gaya Glass, een venijnige en meedogenloze worstelaar die bekend staat om haar genadeloze aanvallen. Zij is vastberaden om de titel te winnen en Baby Allison te onttronen.

Daarnaast hebben we de tweede generatie worstelaar uit België, Jungle Jill. Jill is een indrukwekkende worstelaar die we het afgelopen jaar flink hebben zien groeien in de ring. Dit is de tweede kans die Jungle Jill krijgt om de PWH Women’s Title te winnen.

Tot slot hebben we onze eigen Nederlandse reizende ster, Julia van de PWH Academy. Julia is de trots van de PWH Academy die in korte tijd indruk heeft gemaakt met haar skills en “fighting spirit”. Ze zal zeker alles op alles zetten om de titel te bemachtigen.

Mis deze geweldige wedstrijd niet en koop nu je kaartjes voor PWH Live In Amersfoort op 26 maart!

8.03.2023

BREAKING NEWS: PASSION PRO komt naar Pro Wrestling Holland

De Hongaarse Passion Pro worstelaars Zafar Ameen, Maverick en Gulyas Jr. komen naar PWH Live! Deze talentvolle worstelaars staan bekend om hun ongelooflijke vaardigheden en krachtige prestaties in de ring. Ze hebben de afgelopen jaren de Europese wrestlingscene veroverd en zijn klaar om hun skills te tonen aan het Nederlandse publiek.

Zafar Ameen heeft zijn frustraties geuit over het gebrek aan erkenning dat hij krijgt in Pro Wrestling Holland, ondanks dat hij al 4 jaar actief is in Nederland. Hij is teleurgesteld dat zijn harde werk en toewijding niet worden erkend door de promotie.

Volgens Zafar heeft hij alles gegeven wat hij kon om zichzelf te bewijzen in de ring, maar toch lijkt het erop dat hij niet wordt opgemerkt door de beslissers van PWH. Hij voelt zich onrechtvaardig behandeld en is vastbesloten om op 26 maart zijn frustratie om te zetten in actie.

Tegen wie gaan de Hongaren van Passion Pro het opnemen? Koop nu je tickets voor PWH Live op 26 maart in Poppodium FLUOR in Amersfoort! 


6.03.2023

BREAKING NEWS: AJ Cazana komt naar Pro Wrestling Holland

Picture by: @hibanhuerta & @glassheartmedia

Op 26 maart komt de Amerikaanse AJ Cazana naar Pro Wrestling Holland. Cazana, bijna 1,90 meter lang,135 kilogram zwaar en is bekend van de National Wrestling Alliance. Hij is de derde generatie “Pro Wrestler” in zijn familie, met zijn overgrootvader die al in 1933 begon.

Cazana begon zelf pas vijf jaar geleden met worstelen na een korte carrière als football-speler aan de “University of Tennessee”. Hij werd opgeleid door Dr. Tom Prichard van de Jacobs Prichard Wrestling Academy.Inmiddels is AJ Cazana onderdeel van het tag team “The Country Gentlemen” en behoud hij samen met Anthony Andrews de NWA United States Tag Team Championship.

 Op 26 maart maakt “The Brute from Bull Head” AJ Cazana zijn PWH debuut! Tegen wie gaat hij het opnemen? Koop nu je tickets!


6.03.2023

BREAKING NEWS: Jurn Simmons en Tengkwa geblesseerd

We hebben helaas iets minder goed nieuws want zowel Jurn Simmons als Tengkwa zijn beide geblesseerd.

Onze kampioen is een paar weken geleden geopereerd aan een blindedarm ontsteking en zit midden in zijn revalidatie. Momenteel is het onzeker of Jurn op 26 maart kan deelnemen aan de show.

PWH coach Tengkwa heeft een aantal weken geleden een knieblessure opgelopen. Hij is voorlopig  nog aan het het herstellen en is in afwachting of hij een operatie moet ondergaan.

PWH wenst beide heren veel beterschap en een spoedig herstel.

11.02.2023:

PWH ACADEMY LIVE 19.02.2023 Sporthal Wormer


Locatie: Spatterstraat 21 Wormer

Aanvang: 14:00  Start show: 14:30

Entree: €10,- 

Max. 120 tribune zitplaatsen.  Facebook event


23.01.2023

PWH LIVE 22.01.2023 Results:

PWH TV Title Match
Max Damon verslaat Joel Vox en is de nieuwe PWH TV Kampioen

“Sexy” Scotty Valentine en Falco verslaan Mayeck en Noe Ahukah

Kuro verslaat Daniel Akindele

Julia, Tom Barong en Rayo Flores verslaan Alex Duke, Gaya Glass en Feyyaz

PWH Women’s Title Match
Baby Allison verslaat Kiah Dream

Tengkwa verslaat Aigle Blanc

Jurn Simmons wint de Emil Sitoci Eliminaton Rumble

PWH Tag Team Title Match
The Goodtime verslaat The Ma1n Attraction en zijn de nieuwe PWH Tag Team kampioenen
Na de match wist Tengkwa de PWH Title af te pakken van Emil Sitoci om terug te geven aan de echte kampioen Jurn Simmons.


11.01.2023:

Main Event

Op 22 januari zetten Rico Bushido en Kenzo Richards de PWH Tag Team titels op het spel tegen Adriaan Lemstra en Lorenzo Lina! Het meedogenloze duo van The Ma1n Attraction zorgde ervoor dat 2022 het jaar werd waar Lorenzo een nek blessure opliep en Adriaan een hersenschudding.

Rico en Kenzo eindigde het jaar als PWH Tag Team kampioenen, maar op de laatste PWH Live show zagen we hoe Adriaan en Lorenzo de “Number 1 Contenders” werden! The Good Time gaan dan ook vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet en hebben ons laten weten goed voorbereid te zijn op de 'tactics' van de Ma1n Attraction.

Een knallende Main Event voor 22 januari! Twee Nederlandse Pro Wrestling veteranen tegen de twee reizende sterren van de nieuwe generatie Nederlandse Pro Wrestlers!

Koop nu je tickets!


11.01.2023:

Emil Sitoci presents: PWH Number 1 Contender Elimination Rumble

Zoals we allemaal weten heeft Emil Sitoci de PWH titel gestolen van de kampioen Jurn Simmons.
Volgens Emil is degene die het goud in zijn bezit heeft de rechtmatige kampioen en niet anders. De PWH baas heeft daarom besloten om op 22 januari een “elimination rumble match” te organiseren voor de nieuwe “Number 1 Contender” voor de PWH titel. Naar eigenzeggen “om ook het nieuwe talent een kans te geven” .

Dat dit plan alles behalve in de smaak valt bij rechtmatige kampioen Jurn Simmons is niets meer dan logisch. Emil heeft aangegeven dat Simmons wel deel gaat uitmaken van de wedstrijd maar wilde ons niet zeggen welke worstelaars er nog meer gaan strijden voor de number 1 contendership.

Zien we op 22 januari dat Sitoci wel degelijk PWH worstelaars nieuwe kansen geeft? Of is dit een grote set up om het PWH talent verder te vernederen?

Koop nu  je tickets!


07.01.2023: 

Tag Team Action!Mayeck en Noe Ahukah zagen we de laatste paar shows samen als tag team. Deze combinatie van het PWH Academy talent en de Belgische Rising Star is ook op 22 januari weer van de partij. Beide heren zijn de afgelopen twee jaar enorm gegroeid als worstelaars en reisde naar verschillende trainingsexcursies in het buitenland. Beide zijn vastberaden om op de aankomende PWH Live show hun stempel te drukken.

Sexy Scotty Valentine heeft het PWH bestuur laten weten voor deze show weer een nieuwe tag team partner te hebben gevonden. Na dat de PWH veteraan zich tegen zijn voormalig tag team partner Axl Star keerde, zagen we hem op de vorige shows in een team met Dr. George Meddleson en de Canadees Brad Alekxis. Voor 22 januari heeft Scott naar eigen zeggen zijn ideale tag team partner gevonden, Falco Redhood uit Frankrijk. Deze Franse ijdeltuit zal op 22 januari zijn PWH Live debuut maken.

Beide teams zullen 22 januari tegen over elkaar staan in Amersfoort! Koop nu je tickets!


06.01.2023:

Akindele vs Kuro!

Daniel Akindele heeft vorig jaar bewezen dat hij een gevestigde naam is op het Europese Wrestling circuit. De Belgische “Afro Shaolin”  wist onder andere samen met Tibo Hendrik een indruk achter te laten in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland onder de tag team naam Double Team. Akindele is een graag geziene worstelaar bij de PWH fans.

Kuro is het snelst groeiende talent uit Frankrijk van dit moment. Deze charismatische fransoos maakte in 2022 zijn PWH Live debuut samen met Thiago Montero maar wist toen niet te winnen. Kuro heeft het PWH bestuur meerdere keren gevraagd om een nieuwe kans om zich te kunnen bewijzen voor de Nederlandse fans.Op 22 januari treffen deze twee strijders elkaar in de PWH ring! Koop nu je tickets!


06.01.2023:

BREAKING: Nieuwe PWH Live host!

Op 22 januari zal de vaste stem van PWH, Amer “Dirty Dragan” Spahić, uiteraard weer aanwezig zijn om de fans te voorzien van live play-by-play commentaar tijdens de wedstrijden. Maar Dirty Dragan krijgt deze show versterking van niemand minder dan Richard “Skate” Simon!


Skate is een pionier in de Nederlandse hiphop scene en een veteraan als televisie presentator. Hij is bekend van onder andere “GameKings”, Twitch en als de Nederlandse stem van de WWE.

Richard ‘Skate’ Simon schuift op 22 januari aan bij Dragen en maakt daarmee zijn PWH Live debuut!


05.01.2023:

SIX-MAN Tag Team Action! 

Een PWH Live show zonder 6-Man Tag actie is geen PWH Live show! Je zou het bijna onze traditie kunnen noemen 😁


Op 22 januari nemen Tom Barong, Julia en de Scandinavische Luchadore Rayo Flores het op tegen het Duitse team van Feyyaz Aguila, Gaya Glass en Alex Duke

.

Gaat het irritantste koppel uit Europees worstelen er samen met Alex Duke vandoor met de winst? Of is het de fighting spirit van Tom Barong, Julia en Rayo Flores die de Duitsers doen verliezen? 
1 Ding is zeker, dit belooft een knaller te worden!
Koop nu je tickets!


04.01.2023:

PWH DREAM MATCH!

Vorig jaar zagen we het PWH debuut van de Franse sensatie Aigle Blanc. Samen met Rivality nam hij het op tegen Tengkwa en Double Team in misschien wel de spectaculairste 6-man tag wedstrijd in de PWH geschiedenis. Fans waren getuigen van high flying Lucha Libre actie waarbij de worstelaars letterlijk door de zaal heen vlogen. Op 22 januari keert Aigle Blanc terug in de PWH ring!


Zijn tegenstander is niemand minder dan Mr. PWH Tengkwa! De gemaskerde veteraan viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum en heeft zich voorgenomen te bewijzen dat hij nog steeds mee kan draaien met de nieuwe generatie.

Met deze twee Europese luchadores heeft de wedstrijd alle ingrediënten om een spektakel van jewelste te worden! Koop nu je tickets!


04.01.2023:

PWH TV Title Match!

Joel Vox wist 2022 af te sluiten als PWH TV kampioen. De hipster flipster wist ruim een jaar lang op discutabele wijze het kampioenschap in zijn bezit te houden en was naar eigenzeggen de absolute nummer 1 binnen PWH. Vox gaat dit jaar dan ook vol zelfvertrouwen tegemoet en heeft het PWH bestuur verteld alleen nog maar fly-ins als uitdagers voor zijn titel te accepteren.


Het bestuur is het daar niet helemaal mee eens en is van mening dat er nog genoeg contenders rond lopen in Nederland. Na ongeveer een half jaar afwezig te zijn geweest, keert Max Damon op 22 januari terug in de PWH ring. De Nederlandse wrestling veteraan is geen onbekende van Vox en is vastberaden om 2023 te starten met een pak slaag voor de hipster flipster!

Is de tijd van Joel Vox voorbij? Of begaat Max Damon hier een inschattingsfout? Kom het zien op 22 januari bij PWH Live! Koop nu je tickets!


03.01.2023:

Pro Wrestling Holland Women’s Title match in Amersfoort!

Op 22 januari 2023 zal de PWH Women’s Title op het spel staan in Fluor. Op de vorige show wist Baby Allison de titel te behouden door Julia te verslaan en zo 2022 te beëindigen als kampioen.  Op 22 januari zal Baby Allison haar titel verdedigen tegen Kiah Dream.


De uit Amerika debuterende Kiah Dream reist naar Nederland om zo haar naam te vestigen in de Europese Pro Wrestling scene.  De PWH Women’s title winnen zal daar absoluut bij helpen!

Wie van de 2 dames zal 22 januari weglopen met de PWH Women’s Title? Get your tickets NOW!