11.05.2023

BREAKING NEWS: PWH ACADEMY presents PWH vs CZW op zondag 25 juni in Sporthal Wormer! 

Op zondag 25 juni 2023 presenteert PWH Academy in samenwerking met Combat Zone Wrestling (CZW) het evenement “PWH vs CZW" in Sporthal Wormer. Tien topworstelaars uit Amerika zullen als onderdeel van hun Europese excursie naar de PWH Academy in Sporthal Wormer komen om het op te nemen tegen de Nederlandse sterren van Pro Wrestling Holland.

Dit evenement markeert een unieke samenwerking tussen Pro Wrestling Holland en Combat Zone Wrestling, en belooft een middag vol actie en spektakel te worden. De CZW-worstelaars staan bekend om hun innovatieve stijl en zullen hun vaardigheden en technieken tonen tegen de PWH worstelaars met de Europese worstelstijl.

Zorg ervoor dat je erbij bent op 25 juni in Sporthal Wormer! Tickets

(Maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar)

 

9.05.2023

BREAKING NEWS: 6 Man Tag Team Action!


Op 21 mei vindt er een spectaculaire 6 man tag team match plaats tijdens PWH Live in Poppodium FLUOR in Amersfoort! Tijdens de vorige PWH Academy show versloeg Scotty Valentine het Belgische VCC lid Jonas Deckro. Echter bleef Scotty na de bel inbeuken op Jonas Deckro waardoor de rest van de VCC naar de ring kwam gestormd om Jonas te hulp te schieten.

De man van de internationale tag team parters, Scotty Valentine, daagde na de match de VCC uit voor een 3 vs 3 wedstrijd op 21 mei bij PWH Live. Hij beweerde dat hij met 2 tag team partners zou komen waar de VCC niet tegen opgewassen zou zijn. Had hij gelijk?! Want vandaag werd bekend dat “Sexy” Scotty Valentine samen met niemand minder dan de Franse supersterren Tristan Archer en Aigle Blanc de ring zullen betreden!

Aan de andere kant van de ring staan Daniel Akindele, Noe Ahuka en Tibo Hendrik. Zij zullen de VCC (Vlaamse Catch Coalitie) vertegenwoordigen en hun uiterste best doen om af te rekenen met de irritante Scotty Valentine en Franse tag team partners.

Mis deze ongelooflijke 6 man tag team match niet en koop nu je tickets voor PWH Live op 21 mei in Poppodium FLUOR Amersfoort!

8.05.2023

Breaking "The Ace of Space" LSG vs. Tom Barong Chong

Op 21 mei barst de ring van Poppodium Fluor Amersfoort uit zijn voegen! Bereid je voor op een sensationele singles match waarbij de Amerikaanse sensatie "The Ace of Space" LSG het opneemt tegen de ervaren PWH Live veteraan Tom Barong Chong. Dit wordt een epische match die je absoluut niet wilt missen!


LSG heeft de worstelwereld veroverd met zijn ongelooflijke skills. Hij schittert regelmatig in de ringen van ROH en AEW, en is een absolute favoriet bij wXw in Duitsland. Zijn prestaties hebben de harten van fans over de hele wereld gestolen. En nu is het tijd voor hem om zijn talent naar Amersfoort te brengen en de PWH Live arena te laten shaken!

Aan de andere kant staat Tom Barong Chong, een echte PWH Live veteraan. Hij heeft onlangs een excursie naar Amerika gemaakt om te trainen bij de prestigieuze school van Booker T, Reality Of Wrestling. Tom Barong Chong is terug en vastberaden om te bewijzen dat hij niet alleen de top van Nederland is, maar ook internationaal kan schitteren op het hoogste niveau. Dit is zijn kans om te laten zien wat hij heeft geleerd en om zijn naam te vestigen als een absolute topper in de wereld van het professioneel worstelen!

Dit wordt een absolute knaller, dus zorg dat je erbij bent! Koop nu je tickets voor 21 mei en beleef PWH Live in Poppodium FLUOR Amersfoort als nooit tevoren! Mis deze spectaculaire PWH Live show niet en verzeker jezelf van een avond vol excitement, intense actie en onvergetelijke momenten!


1.05.23

BREAKING NEWS: “The Ace of Space” LSG komt naar PWH Live!

Het is geen geheim dat we overladen worden met aanvragen, uitdagingen en verzoeken vanuit het buitenland van organisaties en worstelaars die maar al te graag op PWH Live shows willen verschijnen. En wie kan ze ongelijk geven? Onze fans zijn immers de meest gepassioneerde en enthousiaste in het hele land!

Op 21 mei zal de enige echte "Ace of Space" LSG zijn PWH Live-debuut maken! Deze Amerikaanse superster heeft al heel wat indrukwekkende prestaties neergezet in de ring, en is een regelmatig gezicht in ROH en AEW. Op PWH Live zal hij zijn krachten meten met de beste worstelaars van Nederland!

Koop nu je tickets voor PWH Live op 21 mei in Poppodium FLUOR Amersfoort! Verzamel je vrienden, familie en mede-worstelfans en maak je op voor een avond die je nog lang zal bijblijven. "The Ace of Space" LSG is klaar om Nederland te veroveren en jij kunt erbij zijn om het mee te maken!

25.04.23
Breaking News: Meet and Greet met The Alpha Female Jazzy Gabert bij PWH Live Academy aanstaande zondag!


Aanstaande zondag, 30 april, zal de Europese superster "The Alpha Female" Jazzy Gabert aanwezig zijn bij de PWH Academy show om onze Nederlandse students in actie te zien! Dit is een kans om deze internationale sensatie in levenden lijve te ontmoeten!

Tijdens de show is er een meet-and-greet sessie met Jazzy Gabert! En als je een gesigneerde foto van haar wilt hebben, kun je deze voor slechts 10 euro kopen!

Mis deze unieke kans niet om "The Alpha Female" Jazzy Gabert te ontmoeten en te genieten van de PWH Academy Live show! op 30 april!

Locatie: Spatterstraat 21 Wormer
Aanvang: 14:00 Start Show: 14:30
Entree: €10,- (Cash)
Max. 120 tribune zitplaatsen

Facebook event 


22.04.23

BREAKING NEWS: PWH WOMEN'S TITLE MATCH! 

PWH WOMEN'S TITLE MATCH!

Op 21 mei vindt de PWH Women's Title wedstrijd plaats op PWH Live in het Poppodium FLUOR in Amersfoort. Dit evenement belooft een knaller te worden, met een line-up van internationale supersterren!

Op dit moment is "The Witch Bitch" Baby Allison uit Duitsland de regerend kampioen van PWH Women's Title. Ze zal de strijd aangaan met de Amerikaanse reisende ster Devlyn Macabre, die haar debuut maakt bij PWH Live. Maar dat is nog niet alles! Ook reisende ster Julia, de populairste Nederlandse vrouwelijke worstelaar aller tijden, zal haar opwachting maken. Daarnaast is Gaya Glass, de sluwe worstelaar die samen met haar partner Feyyaz Aguila bekendstaat om het valsspelen, ook van de partij.

Zal Baby Allison haar titel kunnen verdedigen tegen de uitdagers? Of zal een van de nieuwe sterren de overwinning behalen? Mis deze onvergetelijke avond niet en koop nu je tickets voor PWH Live in Poppodium FLUOR Amersfoort!21.04.23

BREAKING NEWS: DOVE Pro-Wrestling World Heavyweight Title match op PWH Live!

DOVE Pro-Wrestling World Heavyweight Title match op PWH Live!


Op 21 mei komt niemand minder dan "The Real Hipstar" Kouhei Kinoshita, de huidige DOVE World Heavyweight Champion, naar PWH Live in Poppodium FLUOR!

Deze getalenteerde worstelaar, geboren in Osaka op 15 juli 1997, is op slechts 25-jarige leeftijd al een veteraan in de worstelwereld. Kouhei Kinoshita begon zijn carrière als worstelaar toen hij slechts 6 jaar oud was. In 2003 trad hij toe tot de Kid's klas van de Osaka Pro-wrestling's school, waar Shigehiro Irie zijn senior student was. Kinoshita staat bekend om zijn kenmerkende finishing move de ‘German Suplex hold’, die zijn tegenstanders keer op keer verbaasd achterlaat. En dat is nog maar het begin van wat we kunnen verwachten tijdens zijn PWH Live debuut wedstrijd!

De Japanse organisatie DOVE Pro-Wrestling heeft ons laten weten dat zij deze wedstrijd zullen uitzenden in Japan. Mis deze kans niet om “The Real Hipstar” Kouhei Kinoshita live in actie te zien en te zien of hij zijn titel kan verdedigen tegen de concurrentie in Nederland! Kom op 21 mei naar Poppodium FLUOR voor PWH Live!


21.04.23

BREAKING NEWS: Tristan Archer vervangt Senza Volto op PWH Live

Tristan Archer vervangt Senza Volto op PWH Live


De Franse luchador Senza Volto heeft helaas moeten afzeggen voor zijn langverwachte debuut bij PWH Live op 21 mei. Het goede nieuws is dat we niet zonder vervanging zitten. Niemand minder dan de wereldberoemde worstelaar Tristan Archer zal nu zijn debuut maken bij PWH Live, en mee komen met Aigle Blanc.

Tristan Archer is geen onbekende in de worstelwereld. Met zijn jarenlange ervaring over de hele wereld, heeft hij zijn sporen verdiend en een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van de beste worstelaars in de Europese scene. Het belooft dus een spectaculaire avond te worden met Archer als onderdeel van de line-up.
Senza Volto heeft beloofd dit jaar nog zijn debuut te maken bij PWH Live. Maar tot die tijd kijken we er enorm naar uit om Tristan Archer te zien schitteren op 21 mei. Zorg dat je erbij bent!


20.04.23

NEW MERCH DROP INCOMING! 

Nieuwe PWH merch verkrijgbaar

Verkrijgbaar vanaf 21 mei!

12.04.23

BREAKING NEWS: Shigehiro Irie komt naar PWH Live!

Shigehiro Irie bij Pro Wrestling Holland


Shigehiro Irie komt naar PWH Live! De Japanse professionele worstelaar en huidig wXw kampioen zal zijn PWH Live debuut maken op 21 mei!

Irie is vooral bekend van zijn werk bij DDT Pro-Wrestling, maar heeft ook zijn stempel gedrukt bij All Japan Pro Wrestling, Big Japan Pro Wrestling, verschillende onafhankelijke Amerikaanse promoties en is ook in Europa zeer actief. Zijn krachtige aanwezigheid en strong style technieken maken hem een van de meest bruutste worstelaars om in actie te zien.

Fans kunnen zich verheugen op een onvergetelijke avond vol actie en spanning, wie zal het opnemen tegen deze Japanse sloper? Mis dit unieke evenement niet en koop nu je kaartjes voor PWH Live op 21 mei in Poppodium FLUOR Amersfoort!


26.03.23

Official results PWH Live 26.03.23

PWH TV Title Match

Max Damon (C) verslaat Aaron Ramy

Tag Team Match

“Sexy” Scotty Valentine & Black Abyss Segundo verslaan Mayeck & Axl Star

Singles Match

Julia verslaat Ava Everett
Na de wedstrijd kwam de Ma1n Attraction de ring in en introduceerden zij hun nieuwe vrouwelijke bodyguard TANK. Julia kreeg het zwaar te voortduren maar de jongens van de VCC schoten te hulp. Emil daagde de Belgen uit voor een 6 man tag team match.

6 Man Tag Team Match

Ma1n Attraction verslaan VCC

The Circus maakte een statement maar werden de ring uit geslagen door Michael Dante

Tag Team Match

Feyyaz & Gaya Glass verslaan Jungle Jill & Ricky Sosa

6 Man Tag Team Match

Tom Barong, Lorenzo Lina & Yuval Goldshmit verslaan Zafar Ameen, Gulyas Jr en Maverick

Main Event met stipulation van Emil Sitoci; “NODQ - Open pinfall rules”

Jurn Simmons vs AJ Cazana eindigde in totale chaos toen alle vier de leden van de Ma1n Attraction betrokken raakte in de wedstrijd. El Chico kwam naar de ring gestormd om Jurn te helpen en wist de Ma1n Attraction de ring uit te slaan. AJ Cazana ging daarna de strijd aan met Chico. Het monster van PWH wist de Amerikaan neer te krijgen en kwam met een loeiharde plancha van de toprope! Vanwege de open pinfall regels van Emil telde de scheidsrechter tot drie en werd Chico bekroond tot nieuwe PWH kampioen!

Wij willen alle PWH fans weer bedanken voor hun luide aanwezigheid en enthousiasme! We zien jullie graag terug op 21 mei in FLUOR Amersfoort!

El Chico is onze nieuwe Heavyweight Champ

Picture by: Wrestling Photos PK


23.03.23

PWH LIVE HOSTS

Over slechts enkele dagen gaat het los in FLUOR! PWH Live presenteert opnieuw een fantastische line-up in Amersfoort, met als doel de Nederlandse worstelfans te voorzien van de meest spectaculaire Live Wrestling show! De populaire PWH hosts Amer "Dirty Dragan" Spahić en Richard "Skate" Simon (bekend van onder andere GameKings) zullen natuurlijk ook deze keer van de partij zijn.

Koop nu je tickets voor PWH Live!

19.03.23

BREAKING NEWS: PWH-kampioen Jurn Simmons zal zijn titel verdedigen tegen AJ Cazana!

AJ Cazana gaat voor de Heavyweight titel


Geweldig nieuws voor alle PWH-fans! Onze kampioen Jurn Simmons is "fit to wrestle" verklaard na een herstelperiode van meer dan een maand. Hij staat te popelen om de ring weer in te gaan, vooral omdat hij een uitdaging heeft van de Amerikaanse NWA worstelaar.

Hoewel de coaches van PWH hebben aangegeven dat Jurn voorzichtig moet zijn en goed moet nadenken voordat hij op 26 maart weer gaat worstelen, is Jurn vastbesloten om zijn comeback te maken, koste wat het kost.

Emil Sitoci heeft aangegeven dat de PWH-frontlinie niet te vroeg moet juichen, omdat hij op 26 maart zal onthullen welke voorwaarden er gelden voor de titelwedstrijd.

Mis deze epische live show niet en koop nu je kaartje

18.03.23

BREAKING NEWS: 6 MAN TAG TEAM ACTION!

6 man tagmatch op de volgende PWH show


Op 26 maart zal er een 6 Man Tag Team match plaatsvinden bij PWH Live, waarbij Zafar Ameen en twee Hongaarse Passion Pro worstelaars het zullen opnemen tegen drie PWH worstelaars.

Tom Barong en Lorenzo Lina hebben bevestigd dat zij de uitdaging van de Hongaren zullen aannemen, en zullen worden bijgestaan door niemand minder dan Yuval Goldshmit, een ervaren worstelaar uit Israel die al meerdere keren in de PWH ring te zien was.

Samen zullen zij de strijd aangaan tegen Team Passion Pro voor een spectaculaire wedstrijd op 26 maart. Koop nu je tickets!


17.03.23

BREAKING NEWS: De Ma1n Attraction aanwezig op 26 maart

The Main Attraction is weer op PWH


Er gaan momenteel verschillende geruchten rond over de plannen van de Ma1n Attraction, nadat Emil Sitoci recent aankondigingen heeft gedaan gericht aan Adriaan, Julia, Tengkwa en Jurn. Ondanks dat het PWH team onlangs een welverdiende overwinning behaalde en de Ma1n Attraction op 22 januari zonder titels naar huis stuurde, lijken ze nu toch weer van plan te zijn om toe te slaan.

Met het PWH-team dat momenteel te maken heeft met blessures, komen worstelaars uit alle hoeken om hulp aan te bieden en samen de tirannie van de Ma1n Attraction te bestrijden. De Vlaamse Catch Coalitie (VCC), die al enige tijd actief is op Nederlandse shows, begrijpt nu maar al te goed dat PWH te maken heeft met een ernstig probleem, vooral nu hun oprichter Tibo Hendrik zelf ook geblesseerd is.

Ondanks zijn blessure heeft Tibo Tengkwa laten weten dat hij aanwezig zal zijn met de jongens van de VCC om hun Nederlandsche coach te helpen en, indien nodig, hun stempel te drukken op de drie Nederlandse veteranen van de Ma1n Attraction.Emil Sitoci heeft ons laten weten dat hij hard moest lachen om de uitspraken van de Tibo Hendrik. De Ma1n Attraction zal geen enkele uitdaging uit de weg gaan en zijn er graag op uit om de Belgen van de VCC op 26 maart te vernederen in de FLUOR. “Op 26 maart zal voor goed duidelijk worden wie de dienst uitmaken in PWH!” - aldus Emil Sitoci.

15.03.23

BREAKING NEWS: EMIL SITOCI KONDIGT WIJZIGINGEN AAN NA SCHORSING KAMPIOEN EN UITDAGERS

Ava Avarett gaat tegen Julia Suikerbuijk


Op zaterdag werd tijdens de vijfde aflevering van PWH TV aangekondigd dat huidig tag team kampioen Adriaan Lemstra en uitdager Julia beiden geschorst en gediskwalificeerd zijn door Emil Sitoci, de (naar eigen zeggen) baas van Pro Wrestling Holland. Volgens Sitoci heeft Adriaan tijdens de laatste show de scheidsrechter opzettelijk aangevallen en bemoeide Julia zich ongepast met de wedstrijd.

Deze beslissing heeft tot grote verontwaardiging geleid bij de PWH coaches, die zich afvragen waar Sitoci de bevoegdheid vandaan haalt om dergelijke maatregelen te nemen. Desondanks hebben zij besloten de aangekondigde wedstrijden door te laten gaan met nieuwe deelnemers.

De PWH Women's Title wedstrijd zal nu een 3-way match zijn tussen huidig kampioen Baby Allison, Gaya Glass en Jungle Jill. Dit zal een kans zijn voor de drie worstelaars om te strijden om de titel, zonder dat Julia hierbij betrokken is.

Julia zal op haar beurt de Amerikaanse Ava Everett treffen, die terugkeert naar PWH op 26 maart. Ava heeft een eerdere nederlaag tegen Julia en Jungle Jill uit 2022 goed te maken en heeft aangekondigd klaar te zijn om de Nederlandse heldin te verslaan. Ava gooit momenteel hoge ogen op de Amerikaanse independent scene, worstelde voor AEW en is een vast gezicht bij Europa’s grootste organisatie wXw in Duitsland.

Pro Wrestling Holland betreurt de beslissing van Emil Sitoci om Adriaan te schorsen van de show en Julia uit de title match te halen, maar ziet uit naar de nieuwe wedstrijden die op 26 maart zullen plaatsvinden. Koop nu je tickets voor PWH Live op 26 maart in Poppodium FLUOR Amersfoort!


BREAKING NEWS: "SEXY" SCOTTY VALENTINE STRIKES AGAIN

Sexy Scotty Valentine heeft een nieuwe tagteam partner: Black Abyss Segundo


Op 26 maart zal FLUOR op zijn grondvesten schudden, want "Sexy" Scotty Valentine heeft aangekondigd dat hij zijn volgende tag team partner heeft gevonden - de Mexicaanse Luchador “Black Abyss Segundo”!

Met een nieuwe strategie om bij elke show van tag team partner te wisselen, heeft Scotty al meerdere overwinningen behaald. En nu voegt hij een extra dimensie toe aan zijn aanpak door zich te verbinden met de gemaskerde Mexicaan. Black Abyss Segundo heeft zijn sporen verdiend bij de Mexicaanse AAA, IWRG en in verschillende Amerikaanse worstelpromoties, hij werd getraind door legendes als Silver King, Hysteria en Fuerza Guerra.

Het debuut van Black Abyss Segundo in Europa zal op 26 maart plaatsvinden bij PWH Live, waar hij en Scotty Valentine het opnemen tegen de stijgende sterren Mayeck van de PWH Academy en Axl Star. Axl Star is niet alleen Scotty's voormalige tag team partner, maar ook zijn aartsrivaal. Hun geschiedenis van gewelddadige confrontaties in de ring belooft een intense wedstrijd die fans niet willen missen.

De wedstrijd belooft een spectaculaire mix van stijlen te worden, waarbij Scotty en Black Abyss Segundo hun vaardigheden zullen combineren om Mayeck en Axl te neutraliseren. Lukt het ze de overwinning te behalen en hun dominantie in de tag team-divisie bevestigen? Mis het niet - koop nu je tickets voor PWH Live op 26 maart en maak deel uit van deze epische wrestling show!


14.03.23

BREAKING NEWS: PWH TV Title Match

De TV titel staat op het spel

De nieuwe PWH TV kampioen Max Damon zal zijn titel op 26 maart verdedigen tegen niemand minder dan Aaron Rammy.

Aaron is geen onbekende in het Europese wrestling circuit. Hij is kampioen in België, Frankrijk en Griekenland bij verschillende organisaties. Aaron heeft het nu gemunt op de PWH TV titel die in het bezit is van Max Damon.

Aaron Rammy is vastberaden om met zijn PWH debuut een indruk achter te laten bij de fans en de PWH TV title mee te nemen naar België om toe te voegen aan zijn internationale verzameling 'title belts'.

9.03.23

BREAKING NEWS: PWH Women's Title match aankondiging

PWH womens titel staat op het spel

Het is tijd om de PWH Women's Title match op 26 maart aan te kondigen!

De huidige kampioen, "The Witch Bitch" Baby Allison uit Duitsland, zal haar titel verdedigen tegen drie andere vrouwelijke worstelaars. Allereerst hebben we Gaya Glass, een venijnige en meedogenloze worstelaar die bekend staat om haar genadeloze aanvallen. Zij is vastberaden om de titel te winnen en Baby Allison te onttronen.

Daarnaast hebben we de tweede generatie worstelaar uit België, Jungle Jill. Jill is een indrukwekkende worstelaar die we het afgelopen jaar flink hebben zien groeien in de ring. Dit is de tweede kans die Jungle Jill krijgt om de PWH Women’s Title te winnen.

Tot slot hebben we onze eigen Nederlandse reizende ster, Julia van de PWH Academy. Julia is de trots van de PWH Academy die in korte tijd indruk heeft gemaakt met haar skills en “fighting spirit”. Ze zal zeker alles op alles zetten om de titel te bemachtigen.

Mis deze geweldige wedstrijd niet en koop nu je kaartjes voor PWH Live In Amersfoort op 26 maart!

8.03.2023

BREAKING NEWS: PASSION PRO komt naar Pro Wrestling Holland

Passion Pro komt zijn intrede maken

De Hongaarse Passion Pro worstelaars Zafar Ameen, Maverick en Gulyas Jr. komen naar PWH Live! Deze talentvolle worstelaars staan bekend om hun ongelooflijke vaardigheden en krachtige prestaties in de ring. Ze hebben de afgelopen jaren de Europese wrestlingscene veroverd en zijn klaar om hun skills te tonen aan het Nederlandse publiek.

Zafar Ameen heeft zijn frustraties geuit over het gebrek aan erkenning dat hij krijgt in Pro Wrestling Holland, ondanks dat hij al 4 jaar actief is in Nederland. Hij is teleurgesteld dat zijn harde werk en toewijding niet worden erkend door de promotie.

Volgens Zafar heeft hij alles gegeven wat hij kon om zichzelf te bewijzen in de ring, maar toch lijkt het erop dat hij niet wordt opgemerkt door de beslissers van PWH. Hij voelt zich onrechtvaardig behandeld en is vastbesloten om op 26 maart zijn frustratie om te zetten in actie.

Tegen wie gaan de Hongaren van Passion Pro het opnemen? Koop nu je tickets voor PWH Live op 26 maart in Poppodium FLUOR in Amersfoort! 


6.03.2023

BREAKING NEWS: AJ Cazana komt naar Pro Wrestling Holland

AJ Cazana komt naar PWH

Picture by: @hibanhuerta & @glassheartmedia

Op 26 maart komt de Amerikaanse AJ Cazana naar Pro Wrestling Holland. Cazana, bijna 1,90 meter lang,135 kilogram zwaar en is bekend van de National Wrestling Alliance. Hij is de derde generatie “Pro Wrestler” in zijn familie, met zijn overgrootvader die al in 1933 begon.

Cazana begon zelf pas vijf jaar geleden met worstelen na een korte carrière als football-speler aan de “University of Tennessee”. Hij werd opgeleid door Dr. Tom Prichard van de Jacobs Prichard Wrestling Academy.Inmiddels is AJ Cazana onderdeel van het tag team “The Country Gentlemen” en behoud hij samen met Anthony Andrews de NWA United States Tag Team Championship.

 Op 26 maart maakt “The Brute from Bull Head” AJ Cazana zijn PWH debuut! Tegen wie gaat hij het opnemen? Koop nu je tickets!


6.03.2023

BREAKING NEWS: Jurn Simmons en Tengkwa geblesseerd

Jurn en Tengkwa geblesseerd

We hebben helaas iets minder goed nieuws want zowel Jurn Simmons als Tengkwa zijn beide geblesseerd.

Onze kampioen is een paar weken geleden geopereerd aan een blindedarm ontsteking en zit midden in zijn revalidatie. Momenteel is het onzeker of Jurn op 26 maart kan deelnemen aan de show.

PWH coach Tengkwa heeft een aantal weken geleden een knieblessure opgelopen. Hij is voorlopig  nog aan het het herstellen en is in afwachting of hij een operatie moet ondergaan.

PWH wenst beide heren veel beterschap en een spoedig herstel.

11.02.2023:

PWH ACADEMY LIVE 19.02.2023 Sporthal Wormer

PWH academy show in Sporthal Wormer


Locatie: Spatterstraat 21 Wormer

Aanvang: 14:00  Start show: 14:30

Entree: €10,- 

Max. 120 tribune zitplaatsen.  Facebook event


23.01.2023

PWH LIVE 22.01.2023 Results:

PWH TV Title Match
Max Damon verslaat Joel Vox en is de nieuwe PWH TV Kampioen

“Sexy” Scotty Valentine en Falco verslaan Mayeck en Noe Ahukah

Kuro verslaat Daniel Akindele

Julia, Tom Barong en Rayo Flores verslaan Alex Duke, Gaya Glass en Feyyaz

PWH Women’s Title Match
Baby Allison verslaat Kiah Dream

Tengkwa verslaat Aigle Blanc

Jurn Simmons wint de Emil Sitoci Eliminaton Rumble

PWH Tag Team Title Match
The Goodtime verslaat The Ma1n Attraction en zijn de nieuwe PWH Tag Team kampioenen
Na de match wist Tengkwa de PWH Title af te pakken van Emil Sitoci om terug te geven aan de echte kampioen Jurn Simmons.


11.01.2023:

Main Event

Tagteam match

Op 22 januari zetten Rico Bushido en Kenzo Richards de PWH Tag Team titels op het spel tegen Adriaan Lemstra en Lorenzo Lina! Het meedogenloze duo van The Ma1n Attraction zorgde ervoor dat 2022 het jaar werd waar Lorenzo een nek blessure opliep en Adriaan een hersenschudding.

Rico en Kenzo eindigde het jaar als PWH Tag Team kampioenen, maar op de laatste PWH Live show zagen we hoe Adriaan en Lorenzo de “Number 1 Contenders” werden! The Good Time gaan dan ook vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet en hebben ons laten weten goed voorbereid te zijn op de 'tactics' van de Ma1n Attraction.

Een knallende Main Event voor 22 januari! Twee Nederlandse Pro Wrestling veteranen tegen de twee reizende sterren van de nieuwe generatie Nederlandse Pro Wrestlers!

Koop nu je tickets!


11.01.2023:

Emil Sitoci presents: PWH Number 1 Contender Elimination Rumble

Emil Sitoci presenteerd de Elimination Rumble

Zoals we allemaal weten heeft Emil Sitoci de PWH titel gestolen van de kampioen Jurn Simmons.
Volgens Emil is degene die het goud in zijn bezit heeft de rechtmatige kampioen en niet anders. De PWH baas heeft daarom besloten om op 22 januari een “elimination rumble match” te organiseren voor de nieuwe “Number 1 Contender” voor de PWH titel. Naar eigenzeggen “om ook het nieuwe talent een kans te geven” .

Dat dit plan alles behalve in de smaak valt bij rechtmatige kampioen Jurn Simmons is niets meer dan logisch. Emil heeft aangegeven dat Simmons wel deel gaat uitmaken van de wedstrijd maar wilde ons niet zeggen welke worstelaars er nog meer gaan strijden voor de number 1 contendership.

Zien we op 22 januari dat Sitoci wel degelijk PWH worstelaars nieuwe kansen geeft? Of is dit een grote set up om het PWH talent verder te vernederen?

Koop nu  je tickets!


07.01.2023: 

Tag Team Action!Tagteam action!

Mayeck en Noe Ahukah zagen we de laatste paar shows samen als tag team. Deze combinatie van het PWH Academy talent en de Belgische Rising Star is ook op 22 januari weer van de partij. Beide heren zijn de afgelopen twee jaar enorm gegroeid als worstelaars en reisde naar verschillende trainingsexcursies in het buitenland. Beide zijn vastberaden om op de aankomende PWH Live show hun stempel te drukken.

Sexy Scotty Valentine heeft het PWH bestuur laten weten voor deze show weer een nieuwe tag team partner te hebben gevonden. Na dat de PWH veteraan zich tegen zijn voormalig tag team partner Axl Star keerde, zagen we hem op de vorige shows in een team met Dr. George Meddleson en de Canadees Brad Alekxis. Voor 22 januari heeft Scott naar eigen zeggen zijn ideale tag team partner gevonden, Falco Redhood uit Frankrijk. Deze Franse ijdeltuit zal op 22 januari zijn PWH Live debuut maken.

Beide teams zullen 22 januari tegen over elkaar staan in Amersfoort! Koop nu je tickets!


06.01.2023:

Akindele vs Kuro!

Daniel Akindele vs Kuro The Kid

Daniel Akindele heeft vorig jaar bewezen dat hij een gevestigde naam is op het Europese Wrestling circuit. De Belgische “Afro Shaolin”  wist onder andere samen met Tibo Hendrik een indruk achter te laten in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland onder de tag team naam Double Team. Akindele is een graag geziene worstelaar bij de PWH fans.

Kuro is het snelst groeiende talent uit Frankrijk van dit moment. Deze charismatische fransoos maakte in 2022 zijn PWH Live debuut samen met Thiago Montero maar wist toen niet te winnen. Kuro heeft het PWH bestuur meerdere keren gevraagd om een nieuwe kans om zich te kunnen bewijzen voor de Nederlandse fans.Op 22 januari treffen deze twee strijders elkaar in de PWH ring! Koop nu je tickets!


06.01.2023:

BREAKING: Nieuwe PWH Live host!

PW live hosts Skate en Dragan

Op 22 januari zal de vaste stem van PWH, Amer “Dirty Dragan” Spahić, uiteraard weer aanwezig zijn om de fans te voorzien van live play-by-play commentaar tijdens de wedstrijden. Maar Dirty Dragan krijgt deze show versterking van niemand minder dan Richard “Skate” Simon!


Skate is een pionier in de Nederlandse hiphop scene en een veteraan als televisie presentator. Hij is bekend van onder andere “GameKings”, Twitch en als de Nederlandse stem van de WWE.

Richard ‘Skate’ Simon schuift op 22 januari aan bij Dragen en maakt daarmee zijn PWH Live debuut!


05.01.2023:

SIX-MAN Tag Team Action! 

six-man tag action

Een PWH Live show zonder 6-Man Tag actie is geen PWH Live show! Je zou het bijna onze traditie kunnen noemen 😁


Op 22 januari nemen Tom Barong, Julia en de Scandinavische Luchadore Rayo Flores het op tegen het Duitse team van Feyyaz Aguila, Gaya Glass en Alex Duke

.

Gaat het irritantste koppel uit Europees worstelen er samen met Alex Duke vandoor met de winst? Of is het de fighting spirit van Tom Barong, Julia en Rayo Flores die de Duitsers doen verliezen? 
1 Ding is zeker, dit belooft een knaller te worden!
Koop nu je tickets!


04.01.2023:

PWH DREAM MATCH!

Aigle blanc neemt het op tegen Tengkwa

Vorig jaar zagen we het PWH debuut van de Franse sensatie Aigle Blanc. Samen met Rivality nam hij het op tegen Tengkwa en Double Team in misschien wel de spectaculairste 6-man tag wedstrijd in de PWH geschiedenis. Fans waren getuigen van high flying Lucha Libre actie waarbij de worstelaars letterlijk door de zaal heen vlogen. Op 22 januari keert Aigle Blanc terug in de PWH ring!


Zijn tegenstander is niemand minder dan Mr. PWH Tengkwa! De gemaskerde veteraan viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum en heeft zich voorgenomen te bewijzen dat hij nog steeds mee kan draaien met de nieuwe generatie.

Met deze twee Europese luchadores heeft de wedstrijd alle ingrediënten om een spektakel van jewelste te worden! Koop nu je tickets!


04.01.2023:

PWH TV Title Match!

DE PWHTV titel staat op het spel

Joel Vox wist 2022 af te sluiten als PWH TV kampioen. De hipster flipster wist ruim een jaar lang op discutabele wijze het kampioenschap in zijn bezit te houden en was naar eigenzeggen de absolute nummer 1 binnen PWH. Vox gaat dit jaar dan ook vol zelfvertrouwen tegemoet en heeft het PWH bestuur verteld alleen nog maar fly-ins als uitdagers voor zijn titel te accepteren.


Het bestuur is het daar niet helemaal mee eens en is van mening dat er nog genoeg contenders rond lopen in Nederland. Na ongeveer een half jaar afwezig te zijn geweest, keert Max Damon op 22 januari terug in de PWH ring. De Nederlandse wrestling veteraan is geen onbekende van Vox en is vastberaden om 2023 te starten met een pak slaag voor de hipster flipster!

Is de tijd van Joel Vox voorbij? Of begaat Max Damon hier een inschattingsfout? Kom het zien op 22 januari bij PWH Live! Koop nu je tickets!


03.01.2023:

Pro Wrestling Holland Women’s Title match in Amersfoort!

Kiah Dream komt naar PWH

Op 22 januari 2023 zal de PWH Women’s Title op het spel staan in Fluor. Op de vorige show wist Baby Allison de titel te behouden door Julia te verslaan en zo 2022 te beëindigen als kampioen.  Op 22 januari zal Baby Allison haar titel verdedigen tegen Kiah Dream.


De uit Amerika debuterende Kiah Dream reist naar Nederland om zo haar naam te vestigen in de Europese Pro Wrestling scene.  De PWH Women’s title winnen zal daar absoluut bij helpen!

Wie van de 2 dames zal 22 januari weglopen met de PWH Women’s Title? Get your tickets NOW!