18.09.2023

🔥PWH Live 17.09.2023 Officiële Uitslagen!🔥

🏆 PWH TV Titel Match:
"Sexy" Scotty Valentine verslaat "The Ultimate Rad-Ass" Jet Dade en behoudt zijn titel!

Tom Barong Chong verslaat The Conspiracy, maar wordt overvallen door The Circus. Gelukkig weet El Chico The Circus te verjagen en daagt Maverick Rennson Chico uit voor een “Circus Horror Match” tegen Pippo Gigante!🤡

👑 PWH Women's Titel Match:
TANK behoudt haar titel na een episch gevecht tegen Jungle Jill!

Y2KUTIES verslaan Julia & The Rotation in een knallende wedstrijd!

🏆 PWH Tag Team Titel Match:
The Praetorians verslaan Double Team en behouden hun titels!

Axl Star verslaat Mayeck, die de plek van Jurn Simmons invulde nadat hij helaas moest afzeggen.

Noë Ahukah & The Good Time verslaan Joel Vox, Zafar Ameen en Ultima Sombra in een adembenemende wedstrijd!

🏆 PWH Heavyweight Titel Match: Circus Rules
El Chico verslaat Pippo Gigante en behoudt met trots de PWH Heavyweight titel!

Hartelijk dank aan al onze fans voor een avond vol passie en energie! Jullie zijn geweldig! 🙌🎉

1.09.2023
Pro Wrestling Holland in de nieuwste videoclip van DRUNKTANK!

De Nederlandse skatepunk scene en de wereld van het PWH komen samen in een explosieve mix!  Pro Wrestling Holland (PWH) worstelaars, waaronder Jurn Simmons, Tank, Scotty Valentine, Adriaan Lemstra en Pippo Gigante, schitteren in de videoclip van de nieuwste plaat van de  Nederlandse skatepunk band DRUNKTANK
06.08.2023

🏆 PWH Live Hal25 Alkmaar | Officiële Uitslagen 🏆

 

Wedstrijd 1: 

6-Man Tag Team Match
Julia, Adriaan Lemstra en Delano Lina verslaan Gaya Glass, Feyyaz Aguila en Black Abyss Segundo in een spectaculaire opener.

Wedstrijd 2: 

PWH Women's Title Match
Tank verslaat The Conspiracy en blijft de PWH Women’s kampioen.

Wedstrijd 3: 

PWH Tag Team Title Match
The Praetorians verslaan Daniel Akindele en Jonas Deckro en behouden hun PWH Tag Team kampioenschap.


Wedstrijd 4: 

PWH TV Title Match
Sexy Scotty Valentine verslaat Joel Vox, Axl Star en Max Damon en verovert daarmee het PWH TV kampioenschap!


Wedstrijd 5: 

PWÖ Openweight Title Match
Robert Dreissker verslaat Noë Ahukah en behoudt de PWÖ Openweight titel.


Wedstrijd 6: 

6-Man Tag Team Match
Zafar Ameen, MBM en Mike D Vecchio verslaan Jurn Simmons, Tom Barong Chong en Yuval Goldshmit. Na de wedstrijd duwt Jurn Simmons zijn teamgenoten weg en verlaat boos de ring.


Wedstrijd 7: 

PWH Heavyweight Title Match - Circus Rules
El Chico verslaat Pippo Gigante en blijft de PWH Heavyweight kampioen! 🏆


GROOT DANK aan al onze geweldige fans voor jullie luide en enthousiaste support tijdens de show! De energie was ongelofelijk! We zijn blij dat we zoveel nieuwe gezichten mochten begroeten en we kunnen nu al niet wachten om volgend jaar terug te keren naar de waanzinnige HAL 25 in Alkmaar! 🙌


 

🔥🏆 PRO WRESTLING ÖSTERREICH OPENWEIGHT TITELWEDSTRIJD! 🏆🔥

De huidige Openweight kampioen Robert Dreissker heeft een open uitdaging uitgezet, en hij heeft een dappere uitdager gevonden in niemand minder dan Noë Ahukah!
Noë Ahukah, een sensatie in de ring, een worstelaar wiens energie en charisma het publiek keer op keer weet te veroveren, staat op het punt geschiedenis te schrijven! Met een indrukwekkende groei en onstuitbare vastberadenheid heeft hij zich onderscheiden als een ware kracht om rekening mee te houden in de PWH-arena.


Robert Dreissker, de onwrikbare kampioen uit Oostenrijk, zal zijn titel verdedigen tegen de talentvolle Ahukah, die vastbesloten is om de PWÖ Openweight Titel mee naar huis te nemen!


Dit wordt een episch gevecht dat je niet wilt missen! Een clash van kracht, snelheid en techniek zal plaatsvinden in Hal25 Alkmaar. Steun Noë Ahukah terwijl hij zijn hart en ziel in de ring legt om geschiedenis te schrijven! Of juich voor de onverschrokken kampioen Robert Dreissker, die vastbesloten is zijn titel te behouden en zijn heerschappij voort te zetten!

9.05.2023

BREAKING NEWS: 6 Man Tag Team Action!


Op 21 mei vindt er een spectaculaire 6 man tag team match plaats tijdens PWH Live in Poppodium FLUOR in Amersfoort! Tijdens de vorige PWH Academy show versloeg Scotty Valentine het Belgische VCC lid Jonas Deckro. Echter bleef Scotty na de bel inbeuken op Jonas Deckro waardoor de rest van de VCC naar de ring kwam gestormd om Jonas te hulp te schieten.

De man van de internationale tag team parters, Scotty Valentine, daagde na de match de VCC uit voor een 3 vs 3 wedstrijd op 21 mei bij PWH Live. Hij beweerde dat hij met 2 tag team partners zou komen waar de VCC niet tegen opgewassen zou zijn. Had hij gelijk?! Want vandaag werd bekend dat “Sexy” Scotty Valentine samen met niemand minder dan de Franse supersterren Tristan Archer en Aigle Blanc de ring zullen betreden!

Aan de andere kant van de ring staan Daniel Akindele, Noe Ahuka en Tibo Hendrik. Zij zullen de VCC (Vlaamse Catch Coalitie) vertegenwoordigen en hun uiterste best doen om af te rekenen met de irritante Scotty Valentine en Franse tag team partners.

Mis deze ongelooflijke 6 man tag team match niet en koop nu je tickets voor PWH Live op 21 mei in Poppodium FLUOR Amersfoort!

8.05.2023

Breaking "The Ace of Space" LSG vs. Tom Barong Chong

Op 21 mei barst de ring van Poppodium Fluor Amersfoort uit zijn voegen! Bereid je voor op een sensationele singles match waarbij de Amerikaanse sensatie "The Ace of Space" LSG het opneemt tegen de ervaren PWH Live veteraan Tom Barong Chong. Dit wordt een epische match die je absoluut niet wilt missen!


LSG heeft de worstelwereld veroverd met zijn ongelooflijke skills. Hij schittert regelmatig in de ringen van ROH en AEW, en is een absolute favoriet bij wXw in Duitsland. Zijn prestaties hebben de harten van fans over de hele wereld gestolen. En nu is het tijd voor hem om zijn talent naar Amersfoort te brengen en de PWH Live arena te laten shaken!

Aan de andere kant staat Tom Barong Chong, een echte PWH Live veteraan. Hij heeft onlangs een excursie naar Amerika gemaakt om te trainen bij de prestigieuze school van Booker T, Reality Of Wrestling. Tom Barong Chong is terug en vastberaden om te bewijzen dat hij niet alleen de top van Nederland is, maar ook internationaal kan schitteren op het hoogste niveau. Dit is zijn kans om te laten zien wat hij heeft geleerd en om zijn naam te vestigen als een absolute topper in de wereld van het professioneel worstelen!

Dit wordt een absolute knaller, dus zorg dat je erbij bent! Koop nu je tickets voor 21 mei en beleef PWH Live in Poppodium FLUOR Amersfoort als nooit tevoren! Mis deze spectaculaire PWH Live show niet en verzeker jezelf van een avond vol excitement, intense actie en onvergetelijke momenten!


1.05.23

BREAKING NEWS: “The Ace of Space” LSG komt naar PWH Live!

Het is geen geheim dat we overladen worden met aanvragen, uitdagingen en verzoeken vanuit het buitenland van organisaties en worstelaars die maar al te graag op PWH Live shows willen verschijnen. En wie kan ze ongelijk geven? Onze fans zijn immers de meest gepassioneerde en enthousiaste in het hele land!

Op 21 mei zal de enige echte "Ace of Space" LSG zijn PWH Live-debuut maken! Deze Amerikaanse superster heeft al heel wat indrukwekkende prestaties neergezet in de ring, en is een regelmatig gezicht in ROH en AEW. Op PWH Live zal hij zijn krachten meten met de beste worstelaars van Nederland!

Koop nu je tickets voor PWH Live op 21 mei in Poppodium FLUOR Amersfoort! Verzamel je vrienden, familie en mede-worstelfans en maak je op voor een avond die je nog lang zal bijblijven. "The Ace of Space" LSG is klaar om Nederland te veroveren en jij kunt erbij zijn om het mee te maken!

25.04.23
Breaking News: Meet and Greet met The Alpha Female Jazzy Gabert bij PWH Live Academy aanstaande zondag!


Aanstaande zondag, 30 april, zal de Europese superster "The Alpha Female" Jazzy Gabert aanwezig zijn bij de PWH Academy show om onze Nederlandse students in actie te zien! Dit is een kans om deze internationale sensatie in levenden lijve te ontmoeten!

Tijdens de show is er een meet-and-greet sessie met Jazzy Gabert! En als je een gesigneerde foto van haar wilt hebben, kun je deze voor slechts 10 euro kopen!

Mis deze unieke kans niet om "The Alpha Female" Jazzy Gabert te ontmoeten en te genieten van de PWH Academy Live show! op 30 april!

Locatie: Spatterstraat 21 Wormer
Aanvang: 14:00 Start Show: 14:30
Entree: €10,- (Cash)
Max. 120 tribune zitplaatsen

Facebook event 


22.04.23

BREAKING NEWS: PWH WOMEN'S TITLE MATCH! 

PWH WOMEN'S TITLE MATCH!

Op 21 mei vindt de PWH Women's Title wedstrijd plaats op PWH Live in het Poppodium FLUOR in Amersfoort. Dit evenement belooft een knaller te worden, met een line-up van internationale supersterren!

Op dit moment is "The Witch Bitch" Baby Allison uit Duitsland de regerend kampioen van PWH Women's Title. Ze zal de strijd aangaan met de Amerikaanse reisende ster Devlyn Macabre, die haar debuut maakt bij PWH Live. Maar dat is nog niet alles! Ook reisende ster Julia, de populairste Nederlandse vrouwelijke worstelaar aller tijden, zal haar opwachting maken. Daarnaast is Gaya Glass, de sluwe worstelaar die samen met haar partner Feyyaz Aguila bekendstaat om het valsspelen, ook van de partij.

Zal Baby Allison haar titel kunnen verdedigen tegen de uitdagers? Of zal een van de nieuwe sterren de overwinning behalen? Mis deze onvergetelijke avond niet en koop nu je tickets voor PWH Live in Poppodium FLUOR Amersfoort!21.04.23

BREAKING NEWS: DOVE Pro-Wrestling World Heavyweight Title match op PWH Live!

DOVE Pro-Wrestling World Heavyweight Title match op PWH Live!


Op 21 mei komt niemand minder dan "The Real Hipstar" Kouhei Kinoshita, de huidige DOVE World Heavyweight Champion, naar PWH Live in Poppodium FLUOR!

Deze getalenteerde worstelaar, geboren in Osaka op 15 juli 1997, is op slechts 25-jarige leeftijd al een veteraan in de worstelwereld. Kouhei Kinoshita begon zijn carrière als worstelaar toen hij slechts 6 jaar oud was. In 2003 trad hij toe tot de Kid's klas van de Osaka Pro-wrestling's school, waar Shigehiro Irie zijn senior student was. Kinoshita staat bekend om zijn kenmerkende finishing move de ‘German Suplex hold’, die zijn tegenstanders keer op keer verbaasd achterlaat. En dat is nog maar het begin van wat we kunnen verwachten tijdens zijn PWH Live debuut wedstrijd!

De Japanse organisatie DOVE Pro-Wrestling heeft ons laten weten dat zij deze wedstrijd zullen uitzenden in Japan. Mis deze kans niet om “The Real Hipstar” Kouhei Kinoshita live in actie te zien en te zien of hij zijn titel kan verdedigen tegen de concurrentie in Nederland! Kom op 21 mei naar Poppodium FLUOR voor PWH Live!


21.04.23

BREAKING NEWS: Tristan Archer vervangt Senza Volto op PWH Live

Tristan Archer vervangt Senza Volto op PWH Live


De Franse luchador Senza Volto heeft helaas moeten afzeggen voor zijn langverwachte debuut bij PWH Live op 21 mei. Het goede nieuws is dat we niet zonder vervanging zitten. Niemand minder dan de wereldberoemde worstelaar Tristan Archer zal nu zijn debuut maken bij PWH Live, en mee komen met Aigle Blanc.

Tristan Archer is geen onbekende in de worstelwereld. Met zijn jarenlange ervaring over de hele wereld, heeft hij zijn sporen verdiend en een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van de beste worstelaars in de Europese scene. Het belooft dus een spectaculaire avond te worden met Archer als onderdeel van de line-up.
Senza Volto heeft beloofd dit jaar nog zijn debuut te maken bij PWH Live. Maar tot die tijd kijken we er enorm naar uit om Tristan Archer te zien schitteren op 21 mei. Zorg dat je erbij bent!


20.04.23

NEW MERCH DROP INCOMING! 

Nieuwe PWH merch verkrijgbaar

Verkrijgbaar vanaf 21 mei!

12.04.23

BREAKING NEWS: Shigehiro Irie komt naar PWH Live!

Shigehiro Irie bij Pro Wrestling Holland


Shigehiro Irie komt naar PWH Live! De Japanse professionele worstelaar en huidig wXw kampioen zal zijn PWH Live debuut maken op 21 mei!

Irie is vooral bekend van zijn werk bij DDT Pro-Wrestling, maar heeft ook zijn stempel gedrukt bij All Japan Pro Wrestling, Big Japan Pro Wrestling, verschillende onafhankelijke Amerikaanse promoties en is ook in Europa zeer actief. Zijn krachtige aanwezigheid en strong style technieken maken hem een van de meest bruutste worstelaars om in actie te zien.

Fans kunnen zich verheugen op een onvergetelijke avond vol actie en spanning, wie zal het opnemen tegen deze Japanse sloper? Mis dit unieke evenement niet en koop nu je kaartjes voor PWH Live op 21 mei in Poppodium FLUOR Amersfoort!